Tatilin Okulu

Tarihler: 30 Ocak 2012 Pazartesi ~ 02 Şubat 2012 Perşembe

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi - MSA

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50 / 444 9 MSA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2012 ~ Şub 2, 2012

Okulların en lezzetlisi tatilde MSA’ da açılıyor!

Geleceğin şeflerini yarıyıl tatilinde bambaşka bir okul bekliyor. Mutfak Sanatları Akademisi’nin, “Tatilin Okulu” programı 30 Ocak 2012’de başlıyor.

Dönem boyunca kalem tutan, yazı yazıp, matematik yapan, minik eller, MSA’daki Tatilin Okulu’nda bıçak tutmayı öğreniyor, mutfağı keşfediyor, yemek yapmanın büyülü dünyası ile tanışıyor. Tatilin Okulu’nda küçük gurmeler, önce mutfak terminolojisi, hijyen, güvenlik, sofra adabı ile tanışıyor, en sevdikleri yemekleri elleriyle hazırlıyor, küçük yaşta mutfağı tanımayı, sevmeyi ve kendine yetmeyi öğreniyorlar.

Tatilin Okulu ebeveynler ile birlikte katılım alan 5-9 yaş ve miniklerin tek başına katılım sağladığı 10-14 yaş aralığındaki çocuklar için iki farklı programdan oluşuyor.

Tatilin Okulu’nda küçük gurmeler; dünya mutfaklarından çeşitli yemekler pişirme fırsatı bulurken; mutfakta güvenlik, hijyen, mutfak ekipmanları, ülkelerin yeme alışkanlıkları, masa düzeni, tabak sunumu ve sofra adabı gibi pek çok bilgiyi lezzetli ve keyifli bir ortamda öğreniyorlar.

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.com.tr ; http://www.facebook.com//mutfaksanatlariakademisi adresinden veya 0212 290 35 50 / 444 9 MSA numaralı telefondan temin edilebilir.

Tatilin Okulu I
5-9 yaş arası 14 küçük şefin katılımıyla yapılabiliyor. Küçük Gurmeler bir ebeveynleri ile katılabilirler.

1.Gün:
Mutfakta Güvenlik, Mutfakta Hijyen, Mutfak ekipmanları
Çedar peynirli makarna
Fırında çıtır tavuk
Çikolata kremalı, portakallı kurabiye

2.Gün:
Deniz ürünleri, dünyadaki balık türleri ve yaşadıkları denizler
Ton balıklı sandviç
Fırında elma dilim baharatlı patates
Çikolatalı milföy

3.Gün:
Ülkelerin yeme alışkanlıkları, İtalyan mutfağı
Mantarlı ve renkli sebzeli pizza
Frambuaz soslu panna cotta
Pembe limonata

4.Gün:
Masa düzeni, tabak sunumu, sofra adabı
Sosisli dalyan köfte
Patates püresi
Mozaik pasta
30 Ocak-2 Şubat 10.00-13.00 KDV dahil 360 TL

Tatilin Okulu II
10-14 yaş arası 28 küçük şefin katılımıyla yapılabiliyor. İstasyonlarda ikili gruplar halinde çalışılacaktır.

1.Gün:
Mutfakta Güvenlik, Mutfakta Hijyen, Mutfak ekipmanları
Çedar peynirli makarna
Fırında çıtır tavuk
Vanilyalı cup cake

2.Gün:
Deniz ürünleri, dünyadaki balık türleri ve yaşadıkları denizler
Somon köfteleri
Fırında baharatlı elma dilim patates
Çikolatalı dondurma

3.Gün:
Ülkelerin yeme alışkanlıkları, İtalyan mutfağı
Tavuklu ravioli, domates sos ile
Çikolata trüfleri
Pembe limonata

4.Gün:
Masa düzeni, tabak sunumu, sofra adabı
Sezar salata
Beef Wellington
Nanaimo bars
30 Ocak-2 Şubat 14.00-17.00 KDV dahil 360 TL








istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT