"Eti tanımak ve daha lezzetli et pişirmek istiyorum" diyorsanız hem tekniği hem de teorisi ile müthiş etler pişirmek için bu workshop etkinliği sizleri bekliyor.
Taze Dana carpaccio, roka, parmesan ile Wokta Tatlı Acılı Dana Eti dilimleri Izgara tane hardallı Antrikot Izgara hellim salata, balzemik ile Champion sos * Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. * Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. * Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir. * Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
6 Aralık Pazar 13:00 - 16:00
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.