Hipno-Meditasyon

Tarihler: 05 Aralık 2015 Cumartesi ~ 05 Aralık 2015 Cumartesi 05 Aralık 2015 08:30

Yer: Elite World İstanbul Hotel

Ücret: - 952.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2015 ~ Ara 5, 2015
Vernon Frost eğitmenliğindeki "Hipno-Meditasyon", 5-6 Aralık'ta Elite Word Hotel'de gerçekleşiyor.

Hipnoz
Hipnoz yaşamı iyiye götürmek için en yararlı araçlardan birisidir. Hipnozla, istemediğiniz alışkanlıklardan kurtulabilir, istediğiniz alışkanlıkları elde edebilirsiniz.

Kendi kendine hipnoz yöntemini kullanarak sigarayı bırakmak, kilo vermek, daha iyi uyumak, rahatlamak, fobilerden kurtulmak, bellek ve hafızayı güçlendirmek, konsantrasyon zorluğunu yenmek, negatif inanç kalıplarından kurtulmak gibi çeşitli konularda faydalanabilirsiniz.

Çağımızın hastalığı olan stres yakanızı bırakmıyorsa ve ne yapsam rahatlayamıyorum diyorsanız, kendi kendine Hipnoz rahatlamak için en etkili yöntemlerden biridir.

İç bilgeliğinizi ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve farkındalığınızı arttırmak için de kullanabilirsiniz.

Meditasyon
Meditasyon yaptığınızda içinizde günlük hayatın getirdikleri ile biriken ve stres yaratan bilgi yoğunluğunu temizlersiniz. Geçmiş ve gelecekten soyutlanarak, şu anın derinliğine ulaşabilir, dinginliğini ve hazzını deneyimleyebilirsiniz.

Faydaları:
* Stres yaratan durumlarla ilgili yeni bakış açısı geliştirmek
* Stresinizi yönetme becerisi geliştirmek
* Öz Farkındalığınızı arttırmak
* Şimdiye odaklanmak
* Olumsuz duyguları azaltmak
* Endişe sorunu, kanser, astım, kalp, tansiyon, acı ve uyku gibi hastalıkları/sorunları ile ilgili olumlu yönde destek vermek

Bu seminer, birbirine benzeyen iki güçlü aracı bir arada nasıl kullanıp etkilerini güçlendireceğimizi; hızlı bir şekilde kendimizi programlayarak nasıl rahatlama sağlayabileceğimizi bize öğretecektir.

Vernon Frost
Vernon Frost dünyaca tanınmış Uluslararası Metafizik öğretmenidir. Hipnoz, geçmiş hayatlara dönme, kişisel değişim (transformasyon) yöntemleri ile ilgili seminerleri binlerce insanın hayatını değiştirdi ve değişimlerine öncülük etti. Frost'un derin bilgisi ve deneyimi sayesinde oluşan atmosfer, mutlu ve güçlü bir alan olarak iyileşmeye ve bireysel keşfe en uygun zemini sağlamaktadır. Vernon Frost sertifikalı bir hipnoterapist, kişisel gelişim uzmanı ve spiritüel danışman olarak Cape Town'da çalışmalarını sürdürmektedir. 41 yıllık deneyime sahip olan Vernon Frost, İngiltere, Avrupa, Avustralya ve Mauritius'da çeşitli seminerler gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT