Eataly Mutfak Atölyesi'nin "İtalyan Fingerfood" workshop etkinliği ile İtalyan yemeklerinin lezzet sırlarını öğreneceksiniz.
Ricotta, Barbabietole e Timo con granella di Grissini - Pancarlı ricotta, kekik ve grissini ile Bruschetta con stracciatella, basilico e pomodorini – Stracciatellalı fesleğenli ve çeri domatesli Bruschetta Bocconcini Fritti – Kızarmış Bocconcini Topları Spiedini ai Frutti di Mare – Deniz Ürünleri Şiş Şefin sürprizi
Saat: 11:00-14:00
- Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- 17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.- İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.