Kats Sahne’de Dersler Dopdolu Bir Programla Başlıyor!

Kats Sahne’de Dersler Dopdolu Bir Programla Başlıyor!

Tarihler: 22 Aralık 2016 Perşembe ~ 30 Aralık 2016 Cuma

Yer: KatsSahne

Adres: Müselles Sok. No: 3 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 263 10 63 - 0539 545 21 21

Web: http://www.katssahne.com/

E Posta: info@katssahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2016 ~ Ara 30, 2016

Şehrin yeni sanat mekanı KATS Sahne’de müzik, oyunculuk ve dans eğitimleri dopdolu bir programla başlıyor! Kamuran Akkor Türk Sanat Müziği Korosu, Zumba dersleri, Oyunculuk Atölyesi ve Latin dansları eğitimlerinin yanı sıra, Latin Gecesi de katılımcılarını bekliyor.

KATS Sahne’nin tiyatroyla, müzikle, oyunculukla, dansla, kısacası sanatla dolu 2016-2017 sezonu kapsamında eğitimlerine başlıyor. Şef Kamuran Akkor yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu’nun çalışmaları; 31 Ekim 2016, Pazartesi akşamından itibaren her Pazartesi akşamı 19:00 – 21:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Nota bilmenin şart olmadığı çalışmalar, mayıs ayında koronun vereceği bir konserle sona erecek. Kamuran Akkor, koro çalışmalarında makam derslerinden şarkı seçimlerine, ekip ruhundan birbirine güvenmeye birçok konuda eğitim veriyor.

Dans ve lisanslı Zumba Fitness eğitmeni Hülya Yılmaz’ın vereceği Zumba dersleri; 31 Ekim 2016, Pazartesi akşamından itibaren 1 aylık programlar halinde her Pazartesi akşamı 19:00- 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Latin esintili, dünya çapındaki en yaygın dans fitness programı Zumba dersleri KATS Sahne’de, özellikle neşeli bir etkinlikle form tutmak ve iş çıkışı stres atmak isteyenleri bekliyor.

Deneyimli oyuncular Onur Şenay ve Ümit İlban tarafından gerçekleştirilecek Oyunculuk Atölyesi’nin temelinde; tiyatro sanatının, profesyonel oyunculuk kariyerinin ötesinde, hayatın her alanında gerekli olduğu fikri yatıyor. 1 Kasım 2016, Salı akşamı başlayacak olan eğitimler; basit teknikler kullanarak diksiyonu, vücut kontrolünü, ifade biçimini ve ekip çalışmasını geliştirmeyi ve kişilerin kendi sahnesini doğru kullanmasına yardımcı olmayı hedefliyor. 3 aylık program boyunca her Salı akşamı 19:00 – 21:00 arasında gerçekleşecek Oyunculuk Atölyesi; kişiliğini sanatla geliştirmek, doğru ve etkili iletişim ile özel ve iş hayatındaki başarıyı arttırmak ya da oyunculuk kariyerine adım atmak isteyen herkese fırsat tanıyor.

Latin dans yarışmalarında 2016 Türkiye 3.lüğü kazanan başarılı dansçı Onur Alp Sancaktar’ın vereceği Latin dansları eğitimleri ise 3 Kasım 2016, Perşembe akşamı başlayarak Kasım ve Aralık ayında her Perşembe akşamı devam edecek. 19:00-20:00 arasında gerçekleşecek derslerin ardından; KATS Sahne her Perşembe saat 22:00’de başlayacak Latin Gecesi için kapılarını öğrencilerinin yanı sıra tüm Latin dansı tutkunlarına açacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT