The School of Life Istanbul Yolculu

Tarihler: 31 Aralık 2019 Salı ~ 31 Aralık 2019 Salı 31 Aralık 2019 10:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: Yolculuk Planı - 1500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, No: 185, Levent Kanyon AVM, Teras Katı Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 522 54 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2019 ~ Ara 31, 2019
The School of Life İstanbul Yolculuk Planı

"The School of Life deneyiminden en yüksek verimi, faydayı ve keyfi TSOL Yolculuk Planı ile almak mümkün. Bu bir yıllık yolculuk ile esnek bir plan içinde Derslere ve Etkinliklere katılarak öğrenmenin, yeni dostlar edinmenin ve bireysel dönüşümünüzün keyfini çıkarın.

Dersler, anlamlı ve doyumlu bir hayat arayışında ve zorluklar karşısında gereksinim duyduğumuz becerilere ve duygusal olgunluğa odaklanmıştır. Özenle tasarlanmış 12 dersten oluşan ana müfredatımız, 4 temayı takip eder: Çalışma Yaşamı, İlişkiler, Kendini Bilme ve Kültür

Hayatın temel konuları üzerine derinlemesine düşünmeye ve iç gözlem yapmaya teşvik edileceğiniz derslerde düşüncelerinizi diğer açık görüşlü bireylerle paylaşma fırsatı bulursunuz. Uzmanlar tarafından hazırlanan ve The School of Life Istanbul Akademik Kadrosu tarafından verilen dersler; seminer, sohbet ve grup uygulamalarının karmasından oluşur.

Yolculuk Planı’na dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yıl boyunca her biri 2-3 kez tekrar edecek derslerin yanı sıra özgün ve sıra dışı kişilikleriyle tanınan düşünür, uzman, sanatçı ve konuşmacıların hikayelerini ve yaklaşımlarını paylaştıkları özel etkinliklere yer vereceğiz.

Yolculuğunuzun yönü ve gelişimini birlikte değerlendirmek üzere size eşlik etmemizin yanı sıra, etkinliklerde; TSOL Akademik Kadrosu, konuşmacılar ve sizin gibi meraklı ve açık fikirli diğer TSOL Istanbul Yolcuları ile tanışma fırsatınız olacak.

Yolculuğun sonunda The School of Life Certificate of Emotional Intelligence (Duygusal Olgunluk Sertifikası) tarafınıza takdim edilecek."

Planda Neler Yer Alıyor:

* 12 Dersten oluşan Ana Müfredata bir yıl boyunca ücretsiz katılım
Ana Müfredat’ta yer alan atölyeler şunlardır: 
- Aşkı Nasıl Buluruz
- Aşk Zamana Nasıl Meydan Okur
- İlişkinin Röntgenini Çekin: Kalmak mı Gitmek mi?
- Kariyer Potansiyelimizi Nasıl Belirleriz
- Özgüvenli Olmak
- Yenilgiyle Başetmek
- Kendimizi Nasıl Tanırız
- Doyumlu Sosyal Bağlar Nasıl Kurarız
- Nasıl Sakin Oluruz
- Kültür ve Sanat Hayatımızı Nasıl Değiştirebilir
- Her Şeye Rağmen Hayatı Nasıl Keyifli Kılarız
- Hayatı Yeniden Anlamlandırmak * Özel Etkinliklerde ve Deneyimlerde yüzde 20 indirim (Bu kategorideki program detayları için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.)
* Profesyonel Atölyelerde yüzde 10 indirim (Bu kategorideki program detayları için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.)
* Üç ders, özel etkinlik veya deneyim için birer misafirinize yüzde 20 tanışma indirimi
* TSOL Istanbul Direktörü ile yolculuğa başlangıç ve yarı yıl değerlendirme görüşmesi
* Yolculuk sonunda: The School of Life Certificate of Emotional Intelligence (TSOL Duygusal Olgunluk Sertifikası) 

Detaylı Bilgi ve İndirim Kodu Almak İçin: 

istanbul@theschooloflife.com
0532 464 3899
0537 833 3968

Planda Neler Yer Alıyor:* 12 Dersten oluşan Ana Müfredata bir yıl boyunca ücretsiz katılımAna Müfredat’ta yer alan atölyeler şunlardır:  - Aşkı Nasıl Buluruz - Aşk Zamana Nasıl Meydan Okur - İlişkinin Röntgenini Çekin: Kalmak mı Gitmek mi? - Kariyer Potansiyelimizi Nasıl Belirleriz - Özgüvenli Olmak - Yenilgiyle Başetmek - Kendimizi Nasıl Tanırız - Doyumlu Sosyal Bağlar Nasıl Kurarız - Nasıl Sakin Oluruz - Kültür ve Sanat Hayatımızı Nasıl Değiştirebilir - Her Şeye Rağmen Hayatı Nasıl Keyifli Kılarız - Hayatı Yeniden Anlamlandırmak* Özel Etkinliklerde ve Deneyimlerde yüzde 20 indirim (Bu kategorideki program detayları için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.)* Profesyonel Atölyelerde yüzde 10 indirim (Bu kategorideki program detayları için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.)* Üç ders, özel etkinlik veya deneyim için birer misafirinize yüzde 20 tanışma indirimi* TSOL Istanbul Direktörü ile yolculuğa başlangıç ve yarı yıl değerlendirme görüşmesi* Yolculuk sonunda: The School of Life Certificate of Emotional Intelligence (TSOL Duygusal Olgunluk Sertifikası) Detaylı Bilgi ve İndirim Kodu Almak İçin: istanbul@theschooloflife.com0532 464 38990537 833 3968

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT