Sex, Drugs & Rock'n Roll hosted by

Tarihler: 17 Şubat 2016 Çarşamba ~ 17 Şubat 2016 Çarşamba 17 Şubat 2016 20:30

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2016 ~ Şub 17, 2016
Fil'm Hafızası İstanbul’daki sinefilleri ve sanatseverleri özel gecelerle buluşturmayı sürdürüyor.

Her ay farklı ve ilgi çekici bir tema üzerine ünlü bir konuğun ev sahipliğinde, eğlenceli yarışmalarla renklenen ‘Tematik Gece’ etkinliğinin yeni teması: “Sex, Drugs and Rock’n Roll”. Redd grubunun gitaristi, müzisyen Güneş Duru’nun ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlik 17 Şubat Çarşamba akşamı Bronx Pi Sahne’de gerçekleşecek.

Ian Dury'nin aynı isimli parçasından sonra literatüre giren ve kalıpların yıkıldığı bir döneme, müziğin özgürleştirdiği ruhların hikâyelerine, “Sex, Drugs and Rock’n Roll” efsanesine dair kısa filmlerin gösterileceği etkinlik saat 20:30’da başlayacak. Söyleşi kısmında katılımcıların sorularını cevaplayacak olan Güneş Duru geceye renk katacak.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez’in en özel anları kamerasıyla ölümsüzleştireceği gecenin klasikleşen yarışmalarından Soundtrack Quiz de sinefillerin hafızalarını yoklayacak. Bu geceye özel olarak, yakın zamanda kaybettiğimiz Rock müziğinin efsane ismi David Bowie ile ilgili hoş bir sürpriz de sinefilleri bekliyor olacak.

Etkinliğin mekân sponsorluğunu Bronx Pi Sahne, medya sponsorluğunu Bugünbugece üstlenirken, Yazane ve SinePlus Akademi etkinliğe proje desteği sağlıyor.

Not: Filmler Türkçe ve İngilizce altyazılıdır.

Kısa Film Seçkisi

Deaf Rock n Roll (2010)
Cristian Pascariu / Romanya / 14’

Duyma engelli bir kadın, 35 yıl önce terkettiği rock yıldızı oğluyla yeniden bağlantı kurmaya çalışır. Oğlunun konserine gittiğinde en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Hem de kimsenin onu anlamadığı bir dünyada…

River (2011
Kheavan Lewandowski / Japonya / 12’

Modern zamanlarda Japon bir jigolonun şiddet dolu bir gece sonrası çocukluğuna geri dönüşünün sıradışı hikayesi.

The Mistake (2012)
Bryan Moses / Avustralya / 4’

Kahramanımız çılgın bir gecenin ardından kendini yatakta, tanımadığı bir adamla bulur. Acaba onu uyandırmadan kaçabilecek midir?

Null (2013)
David Gesslbauer / Almanya / 5’

Rutin mi yoksa kısır döngü mü? Null, günün getirdiklerinden görsel-işitsel bir yolculukla sıyrılan bir kızın hikayesi…

Frontman (2015)
Matthew Jentile / ABD / 20’

Jodie King kariyerinin zirvesinde, tam dünya turnesine çıkmak üzere olan zengin ve ünlü bir rock yıldızıdır. Kulağındaki çınlamaların sebebini öğrenmek için gittiği doktordan aldığı haber sonrası turneyi iptal etmek ister, ama bu kariyerinin sonu anlamına gelmektedir…

Party Animal (2015)
Adam Bowers / ABD / 10’

Bir gece hayatınızı ne kadar değiştirebilir? Kahramanımız Chris yaşadığı çılgın geceden sonra hayatındaki her şeyin mahvolduğunu görür.

Jungle of Desire(2016)
Wong Ping / Hong Kong / 7’

Jungle of Desire betondan bir ormanın benzersiz ekosistemini resmeder: İktidarsız bir koca, tatminsiz bir kadın ve megoloman bir polis. Bastırılmış ahlaki değerler, insanların arzularını kamçılamaktadır. Orman, ahlaki değerlerden yoksun oldugundan onların şehvetleriyle yüzleşebildikleri tek yerdir.

- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet iadesi yapmak koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik düzeni ayakta.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik 20:30 - 23:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT