Cats Müzikali ilk kez İstanbul'da

Cats Müzikali ilk kez İstanbul'da

Etkinlik Etkinlik Haberleri Cats Müzikali ilk kez İstanbul'da

Broadway'in en uzun soluklu müzikallerinden biri olan ve bugüne kadar 50 milyondan fazla kişi tarafından izlenen CATS Müzikali 21 Ocak - 9 Şubat arasında Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde sahnelenecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2014

Andrew Lloyd Webber tarafından, T.S Eliot’un 'Old Possum’s Book Of Practical CATS' adlı kitabından uyarlanarak bestelenen, 1981 yılından bu yana izleyici ve ödül rekorlarıyla fenomen haline gelen “CATS” müzikali, sanatseverlerin yoğun ilgisi üzerine bir hafta daha oynayacak. Türkiye’de ilk kez Zorlu Center PSM’de sahnelenecek müzikal, 21 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında, yani üç hafta boyunca izlenebilecek.

T.S. Eliot’ın "Yetenekli Kediler" adlı şiirinden esinlenerek yazılan, ilk kez 1981’de West End’de ardından 1982’de Broadway’de gösterime giren dünyaca ünlü CATS müzikali, Türkiye’de ilk kez Broadway şovlarını sanatseverlere sunan Zorlu Center PSM sahnesinde izleyiciyle buluşuyor.

Müziğin, dansın, şiirin, hayallerin, tiyatronun ve aşkın mükemmel uyumunu içinde taşıyan CATS, set tasarımı, olağanüstü kostümleri ve mükemmel koreografisiyle 21 Ocak – 9 Şubat 2014 tarihleri arasında Zorlu Center PSM sahnesinde!

Yaşamın ta kendisi…
Müzikal, yaşamın ta kendisini kediler arasında geçen bir hikaye ile anlatıyor. Andrew Lloyd Webber’in rekorlar kıran uyarlamasına dayanan CATS, Broadway’de 7 kez ‘Tony Ödülü’, ‘Laurance Olivier’de en iyi müzikal ödülü, en iyi orijinal kadro kategorisinde ‘Grammy Ödülü’, en iyi müzikal ve en iyi yönetmen dalları da dahil olmak üzere sayısız ödüle sahip. Broadway’in en uzun soluklu müzikali unvanıyla birçok kez dünya turnesine çıkan müzikal, yirmiden fazla dile çevrildi. 1998’de televizyona da uyarlanan müzikal, 300’den fazla şehirde 50 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi. Memory şarkısını dünyaya tanıtan oyuncuları Elaine Paige ve Bettly Buckley’yi dünyaya tanıştırarak kendi fenomenlerini yaratan CATS’in Londra’daki yapımı 20 yıl, Broadway’deki yapımı ise 18 yıl boyunca devam etmiştir.

www.zorlucenterpsm.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT