Sansar Salvo

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 13 Şubat 2016 16:00

Yer: Kılçık Mekan

Ücret: 1. Kategori - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Karadut Sok. No:14/1 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0538 986 7373

Web: http://tiyatrokilcik.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016
Sansar Salvo 13 Şubat'ta Kılçık Mekan'da.

Sansar Salvo, 2006 yılında, Ceza, Alaturka Mavzer, Mihenk Taşı gibi bir çok ismi de bünyesinde barındıran Kadıköy Acil oluşumuna katıldı. Aynı süreç içerisinde Taşoda / Rapbiznezz bünyesinde de faaliyet gösteren Sansar Salvo bir süre Türk Rap'inin önemli isimlerinden Fuat Ergin'in geri vokaliolarak sahne aldı.

2008 yılına kadar çalışmalarını internet üzerinden paylaşan ve çeşitli mixtape çalışmalar yayınlayan Sansar, bu sene içerisinde ilk albümü "Adrenalin"'i Ateş Müzik ve Cennet Müzik ortaklığında piyasaya sundu. 2009 yılında "Seremoni Efendisi" isimli ikinci albümü yayınlandı. 2011 yılında yayınlanan "Apache Squad sunar; Merdiven" isimli projeye MC ve Prodüktör olarak ismini yazdırdı. Aynı sene içerisinde SAE Instute Istanbul'da ses mühendisliği eğitimine başladı. 2012 yılında eğitimini tamamlayan Sansar Salvo, Pasaj Müzik & Hiphoplife. PRO etiketiyle "Sigara Yanınca" isimli dijital single çalışmasını yayınlarken, Saki Çimen'in hazırladığı Sabit Kanca isimli filmin soundtrack çalışmalarından birine Rap vokaliyle destek verdi. 

2013 yılının başında, 2010 senesinde internet üzerinden yayınlanmış olan "Ne!?" isimli çalışması yoğun ilgi görmesinin ardından dijital single şeklinde yayınlandı. Aynı senenin yaz aylarında "Ne Kadar Umrumda!?" isimli single çalışması hem CD olarak, hem de dijital formatta piyasaya sunuldu. Aynı zamanda Organize Oluyoruz Vol. 1-2-3 gibi projelere ismini yazdırarak ve çeşitli sanatçıların albümüne konuk olarak kariyerine devam etti. 

2013 sonunda Dokuz Sekiz Müzik & Hiphoplife.PRO ortaklığında "24 Şarjör" isimli 3. solo albümünü yayınlayan Sansar, 2014 senesinde Anıl Piyancı ile birlikte "Herkes Doğru" isimli single çalışmasınıpiyasaya sundu ve "Çilek" filminin soundtrack çalışması için Halil Sezai ile bir araya geldi. 2015 "Zamanla Dans","Oyunun Anlamı" ve "Yazmak Lazım" isimli solo single çalışmalarınıı yayınladı, bu çalışmalarla Türkiye'de bir çok dijital listenin ilk sıralarında yer aldı. 

Ceza'nın aynı sene çıkardığı "Sus Pus" albümünde tek düet olarak yer aldı ayrıca konuk olduğu projelerde DJ Premier, Mode XL,  Kamufle ve dünyanın bir çok köşesinden bir çok isimle çalışma fırsatı yakaladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT