İBB’DEN 100. Yıla Özel Sınırsız İnternet

İBB’DEN 100. Yıla Özel Sınırsız İnternet

Tarihler: 26 Ekim 2023 Perşembe ~ 31 Ekim 2023 Salı

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2023 ~ Eki 31, 2023

İBB, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel sınırsız internet hizmeti sunacak. İstanbulluların vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internete erişimi olacak. 21-31 Ekim tarihleri arasında 10 gün boyunca sunulacak sınırsız internet hizmetine, İstanbul Senin süper uygulaması üzerinden kolayca ulaşabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İBB iştiraki İSTTELKOM tarafından sunulan ücretsiz wi-fi uygulaması, Cumhuriyetimizin 100. Yılı için 10 gün boyunca sınırsız kullanılabilecek. Aylık 60 GB sınırı olan İBB Wi-Fi ücretsiz, özgür ve güvenli internet hizmeti, Cumhuriyet Bayramına özel, 21-31 Ekim tarihleri arasında sınırsız olacak.

İSTANBUL SENİN’İ İNDİR ÜCRETSİZ Wİ-Fİ’DAN YARARLAN
İBB Wi-Fi hizmetine sadece ‘İstanbul Senin’ süper uygulaması üzerinden erişebilmek mümkün. Uygulama ile ilk 3 ay boyunca, İstanbulluların dilediği gibi kullanabileceği 60 GB’lik bir kullanım hakkı bulunuyor. Kullanıcılar kalan kota bilgilerini de anlık olarak takip edebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT