Küçük Balık BamBam - Tiyatro Mie

Tarihler: 29 Kasım 2015 Pazar ~ 29 Kasım 2015 Pazar 29 Kasım 13:00 - 29 Kasım 15:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Küçük Salon

Ücret: 1. Kategori - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Faks: 0216 386 09 33

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2015 ~ Kas 29, 2015
Küçük Balık BamBam sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyor.

"Haydi, Çocuklar Tiyatro Mie’ye! Masal Kahramanları sizleri bekliyor.

Ülkemizde her yaştan izleyicinin severek izlediği, çocuk tiyatrosunda başarılı projelere imza atan Tiyatro Mie, 2015-2016 sezonunu Profilo Kültür Merkezin de açıyor. Ekim ayından itibaren izleyebilirsiniz.

Çevre konseptli çocuk oyunumuzun konusu denizin altında geçmektedir Küçük Balık Bambam sevimli yardım sever minik bir balık yavrusudur Bambam okul çağı gelmiş, çevreyi keşfetme merakı olan bir balıktır. Okula başlama zamanı da gelmiştir. Deniz okuluna başlar, okulda ilk günüdür.

Bambam, okulunda Paslı, Aksırık ve Dev İstiridye ile tanışır, arkadaş olur onları çok sever. Okulda insanların denize attıkları atıklarla, büyük balıklarla karşılaşırlar onlarla mücadeleyi öğrenir. Birlikte şarkılar söyleyip dans ederler.

Çevre kirliliğinin zararlarını anlarlar. Hiç bir şeyin tek başına çözülemeyeceğini sevgi ile her şeyin üstesinden gelineceğini öğrenirler. Yaşadıkları bu müthiş macerada sorunlarla nasıl başa çıkacaklarını keşfederler.

Artık denize açılma zamanları gelmiştir.

Bu oyunumuz çocuklara çevreyi ve denizi kirletmemelerini öğretmektedir, insanların doğaya ve denizlere çöp atmaması için mesajlar vermektedir. Özel kostüm ve ışık efektleriyle süslenmiş oyunumuzu keşfetmek size düşüyor."

Yazan-Yöneten: Salim Dörtcan
Müzik: Tuğrul Aray

24 yıldır sizleri müzikal oyunları ile buluşturan Tiyatro Mie 11 farklı oyunla perdelerini açıyor. Sinderella, Pamuk Prenses, Pinokyo, Rapunzel, Bremen Mızıkacıları, Alis Harikalar Diyarında, Küçük Balık Bambam, Kırmızı Başlıklı Kız, Komik Tavşan Hopi ve yeni oyunlarımız Küçük Kurbağa Küçük Kurbağa Kulağın Nerede, Survivor Eğlence Kampı.

- Etkinliği giriş yapacak olan herkes bilete tabidir.- 2 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT