2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması

2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması

Tarihler: 18 Mart 2016 Cuma ~ 27 Mart 2016 Pazar

Yer: KatsSahne

Adres: Müselles Sok. No: 3 Esentepe İstanbul

Telefon: 0212 263 10 63 - 0539 545 21 21

Web: http://www.katssahne.com/

E Posta: info@katssahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2016 ~ Mar 27, 2016

"Puzzle Dikkat ve Sabir İster, Biz İse Hiz!"

Deneyimsel ve alternatif performansların merkezi Kats Sahne sıradışı bir etkinlik ile karşımıza çıkıyor. Ön elemeleri 20 Mart tarihinde yapılacak olan 2. Türkiye Puzzle Hız yarışmanın finali 27 Mart tarihinde Kats Sahne’de gerçekleştirilecek.

Türkiye Puzzle Hız Yarışması; dikkat toplama, sabırlı olma, hızlı algılama gibi birçok konuda kişisel gelişime katkıda bulunan puzzle’ın Türkiye’deki yaygınlığını arttırmak için organize edilmektedir. Geçtiğimiz yıl düzenlenen 1. Türkiye Puzzle Hız Yarışması, 7’den 70’e her yaşta insanın severek yaptığı Yap-Boz (Puzzle) ile ilgili Türkiye çapında ilk ve tek yarışma olması ile dikkat çekmektedir.

27 Mart tarihinde Kats Sahne’de saat 10:00’da başlayacak ve 18:00’da sonlanacak yarışmaya, ön elemelerde kurallar çerçevesinde başarı elde eden 20 yarışmacı katılacak. En hızlı şekilde puzzle’larını tamamlayanlar ödüllendirilecek. Kats Sahne’nin performans merkezi olarak sponsorluğunu üstlendiği 2. Türkiye Puzzle Hız Yarışması’na 18 Mart 2016 tarihine kadar www.turkiyepuzzle.com internet adresinden başvurabilirsiniz.

Kats Sahne Nedir? Kültürel ve deneyimsel aktivitelerin merkezi Kats Sahne, Türkiye’ye yenilikçi bir performans anlayışı getiriyor. 3 ay önce kurulan Kats Sahne, oyunlardan kabarelere, konserlerden workshoplara, kişisel gelişim çalışmalarından atlı okçuluğa kadar bir çok etkinliği bünyesinde bulunduran bir deneyim sunuyor. Kamuran Akkor ve Tiyatro Şenay’ın hayallerini gerçekleştirmek için kurdukları mekan, benzersiz bir sanat projesi niteliğinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT