'Ateş' 15 Nisan’da Vizyona Giriyor

'Ateş' 15 Nisan’da Vizyona Giriyor

Sinema Sinema Haberleri 'Ateş' 15 Nisan’da Vizyona Giriyor

Yapımcılığını ve yönetmenliği Haluk Piyes’in yaptığı "Ateş" filminin merakla beklenen fragmanı nihayet görücüye çıktı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2016

“Ateş” filminin fragmanı görücüye çıktı

Yapımcılığını ve yönetmenliği Haluk Piyes’in yaptığı "Ateş" filminin merakla beklenen fragmanı nihayet görücüye çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fragmanı izleyenler; olumlu yorumlarda bulundu.

Türkiye'nin başarılı oyuncularının yer aldığı filmde, Haluk Piyes, Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu, Sacide Taşaner, Selahattin Taşdöğen, Meltem Miraloğlu, Muhammed Cangören, Özay Fecht, Hakan Eksen, Tamer Yiğit gibi oyuncular performanslarıyla göz dolduruyorlar.

“Ateş” filminin çekimleri bir yıllık hazırlık süresi sonrasında 3 haftada tamamlandı. Çekimler için İstanbul’un Cihangir, Tophane, Karaköy, Beyoğlu, Galata ve Tarlabaşı semtlerindeki birçok mekân kullanıldı. Filmin müzikleri ise Almanya’da yapıldı.

Film 15 Nisan’da Türkiye'de vizyona girecek.

Fragmanı için : https://youtu.be/XaxyZr7K-zE

Filmin Konusu

ATEŞ ve YAVUZ Cihangirli ve Tophaneli iki yakın arkadaştır. Ortak noktaları geçmişlerindeki bir hatanın bedelini en sevdikleriyle ödemek zorunda kalmış olmalarıdır.

Annesi gibi tiyatrocu olmak isteyen Ateş, girdiği hiçbir işte haksızlığa tahammül edememiş ve kendi doğrusu için hiç bir kavgadan çekinmemiştir. Taksici arkadaşı ve eski kulağı kesiklerden Yavuz onu bu durumdan vazgeçirmeye çalışır; ancak o da Ateş gibi yeni bir hayata başlamadan önce geçmişteki hesapları kapatması gerekecektir.

Ateş annesiyle olan sorunlu ilişkisinden dolayı içine kapanık ve karanlık bir hayat sürdürürken Aleyna’yla karşılaşır...

ALEYNA, aile baskısından İstanbul’a kaçmış, iş arayışı içerisinde karşılaştığı olaylardan hayatın acımasız gerçeğiyle yüzleşmiştir. Ama artık yalnız değildir. Ateş aşkı uğruna her türlü zorluğa rağmen kendi hayatını Aleyna’ya adamıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT