Suç ve Ceza'da, İstanbul, Türkiye ve Dünya Prömiyerleri

Sinema Sinema Haberleri Suç ve Ceza'da, İstanbul, Türkiye ve Dünya Prömiyerleri

Festival 17-23 Kasım 2023 tarihlerinde, Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve İBB Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 7, 2023

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin 13'cüsünde, 31 ülkeden 47 yapım izlenecek. Bu yapımlardan 24'ü İstanbul, Türkiye ve Dünya Prömiyerlerini yapacak.

Festival 17-23 Kasım 2023 tarihlerinde, Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve İBB Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşecek.
Öğrenci bileti 20 TL

13. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali tam biletleri; gündüz (11.30 - 13.30) seanslarında 40 TL, akşam (16.30 - 19.00 - 21.30) seanslarında 60 TL olarak belirlendi. Festival boyunca öğrenciler tüm seanslar için sadece 20 TL'ye bilet alabilecek.

Adalet Terazisi'ndeki filmler Türkiye Prömiyerlerini yapacak
Bu kategordie gösterilecek olan; 'Burası Cennet Olabilir', 'Ebeler', 'Elaha', 'Kahramanlık', 'Köpekler', 'Mariupol'da 20 Gün', 'Matria', 'Mevsimlik İşçiler', 'Orlando Siyasi Biyografim', 'Sürüklenen Hayatlar', 'Şiddetin Dramı', 'Yeşil Hudut' ve 'Yüz Yüze' filmleri Türkiye Prömiyerlerini yapacak. 'Yanıyor' filmi ise İstanbul gösteriminde izleyicisi ile buluşacak. Açılış filmi 'Alev Sönmeden Önce' ve kapanış filmi 'Shayda' yine Türkiye Prömiyerleri ile izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT