Yabancı kültürlerin etkisi altında olan gıda sektöründe, özümüze ait olan
Konya Mutfak kültürümüzü yaşatmak ve tüm dünya vatandaşlarına tanıtmak
misyonu ile yola çıkan Rumi, sosyal sorumluluk bilinci içerisinde, müşteri
odaklı, hijyen ve kaliteye büyük önem vererek, yenilikleri takip ederken
kendi kültürümüze sahip çıkarak, etkin bir iletişim ile damak zevkinize
katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Sıcak, tecrübeli ve profesyonel kadrosu ile Etli Ekmek, Fırın (Tandır) Kebap, Mersin Tantuni, Kavurma, Düğün Pilavı ve farklı seçenekler ile beğeninize sunulmaktadır. Konya`nın lezzetli Etli Ekmeği; işletmelerimizde dana etinden elde edilip, bıçakla doğranmak suretiyle hazırlanmaktadır. Standartlar dahilinde çalışan mutfak personelimiz, özenle hazırlanan ince hamurları, yine standartlar dahilinde pişirdiğinden hazmı sonderece kolaydır. Fırın (Tandır) Kebabı, işletmelerimizde tandır, dana etinden yapılmaktadır. Dananın yağsız bölümlerinden alınan parça etler uzun sure pişirilerek (3-4 saat) etin, beklenilen lezzeti elde edilene kadar pişirme işlemi devam edebilmetedir. Özel lezzetinden dolayı padişah sofralarının ana yemeklerinden birisi olmuştur. Tantuni, Dana etinin yağsız bölümleri alınarak, haşlanıp sonra kavrulmak suretiyle hazırlanan bir yemek çeşididir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.