Baylo, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

Baylo, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Baylo, Yeni Menüsüyle Çok Konuşulacak

İstanbul’un merkezi Pera’da, çok dilli, çok ırklı bir yapısı olan mekanın menüsünün de bu ruhu yansıtması gerektiği düşünülmüş ve şehrin kozmopolit yapısına uygun tasarlanmış

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 27, 2015

Güldal Seçener ve Neslihan Sağlamer, güzel müzik dinleyip, aynı zamanda lezzetli yemekler yiyebilecekleri, farklı kokteyller deneyebilecekleri, en önemlisi rahat edebilecekleri bir mekan hayal edince 4 yıl önce Baylo Bistro Bar’ı açmışlar. Kamondo ailesi tarafından 19. Yüzyılda yaptırılmış bir binada yer alan mekan, orjinaline sadık kalarak restore ettirilmiş. Londra’da düzenlenen European Property Awards 2013 yarışmasından, Leisure Interior Design dalında birincilik ödülüyle dönen Baylo’nun dekorasyonu da, böylece taçlanmış. Mekana girdiğinizde sade ama sıcak detayları ve ışığı sizi o kadar huzurlu ve konfrolu hissetiriyor ki, bu ödülü hak etmişler demekten kendinizi alamıyorsunuz.

Baylo tam bir müdavim mekanı; misafirleri kısa bir süre sonra sizin de dostunuza dönüşüyor. Yurt dışında sıkça rastladığımız, müdavimlerinin her gün mutlaka uğramadan geçmediği semt mekanlarının bizim ülkemizdeki sayılı örneklerinden.

İstanbul’un merkezi Pera’da, çok dilli, çok ırklı bir yapısı olan mekanın menüsünün de bu ruhu yansıtması gerektiği düşünülmüş ve şehrin kozmopolit yapısına uygun tasarlanmış. Bunun için de 5-6 tane çok özellikli mutfak baz alınarak, onların en bilinen ve klasikleşmiş yemekleri bizim kültürümüzle yorumlanmış. Örneğin, Fransız mutfağının klasiklerinden hollandaise soslu kuşkonmazın taratorla sunulması ya da steak tartarın satır bonfile ve isot, kurutulmuş domates gibi yöresel aromalarla hazırlanması gibi. Aslını anımsatan ama Türkçeleştirilmiş dünya klasiklerini içeren bu menüye bayılacaksınız.

Özel Günleriniz İçin Butik Eğlence;

Her Cuma ve Cumartesi geceleri yormayan fakat kesinikle eğlendiren DJ performansları Baylo’da müzik severlerle buluşuyor. Baylo’nun ev gibi olmayan ama evinizde gibi hissettiren atmosferinde özel günleriniz için eğlence de organize edebilirsiniz. Bu özel mekanın bir parçası olmak size iyi gelecek.

Baylo’da Buluşalım.

Baylo Bistro Bar Adres: Meşrutiyet Caddesi No:107/A Beyoğlu/ İstanbul
Tel: 0212 243 60 18
www.baylo.com.tr
Instagram: @baylobistrobar
Twitter: @baylobistro
Facebook Page: facebook.com/baylo

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT