Caffe Nero’da Aşk Dolu Bir Kahve Arası

Caffe Nero’da Aşk Dolu Bir Kahve Arası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero’da Aşk Dolu Bir Kahve Arası

Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, 14 Şubat’ta kahve ve çikolata aşkıyla dolu bir lezzet şöleni sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2016

Sevgililer Günü’nde aşkınıza biraz lezzet katmaya ne dersiniz? Yanıtınız “Evet” ise Caffè Nero’da 14 Şubat’a özel hazırlanan kalpli cookie’ler ve üzeri kırmızı bir kalple süslenmiş çikolatalı cupcake’lere ve onlara eşlik eden mocha’ya bayılacaksınız.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, 14 Şubat’ta kahve ve çikolata aşkıyla dolu bir lezzet şöleni sunuyor. Caffè Nero’nun Sevgiler Günü’nde tatlı bir gün geçirmek isteyenlere özel hazırladığı kalpli cookie’ler ve üzeri kırmızı bir kalple taçlandırılmış çikolatalı cupcake’leri çok seveceksiniz. Bu muhteşem lezzetleri espressonun yoğun çikolata ve ısıtılmış sütle muhteşem uyumunu sunan mocha ile tamamlayabilirsiniz.

Sevgililergünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT