Konyalı 1897, Topkapı Sarayı’nda Bahar Sofralarını Kuzu Tandır İle Taçlandırıyor

Konyalı 1897, Topkapı Sarayı’nda Bahar Sofralarını Kuzu Tandır İle Taçlandırıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Konyalı 1897, Topkapı Sarayı’nda Bahar Sofralarını Kuzu Tandır İle Taçlandırıyor

119 Yıllık Konyalı 1897’de sevdiğiniz lezzetlerle baharın keyfini doyasıya yaşayın…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2016

Kuzu, bahar sofralarının vazgeçilmezidir. Doğanın kıştan ayrılışı ve yeniliğe uyanışı ile Kuzu eti ayrı bir lezzetlenir. Antikçağlardan beri en değerli olan Kuzu etini Biz Türkler de pek severiz. Trakya ve Marmara -özellikle de Balıkesir- yörelerinin kuzularını yere göğe sığdıramayız.

1897’den bu yana enfes saray mutfağını özenle sunan, Türkiye’nin ilk restoran markası olma ünvanını taşıyan, dünyanın en iyi müze restoranları arasında gösterilen ve sayısız ödüle layık görülen Konyalı Lokantası, bahar sofralarımızı Kuzu Tandır ile taçlandırıyor. Konyalı 1897 Türk mutfağımıza has bu özel lezzeti 119 yıldır aynı lezzet kalitesi ile misafirlerine sunuyor. Balıkesir’de özel çiftliklerde sadece tandır yapımı için Konyalı 1897 için yetiştirilen kuzular günler öncesinde seçiliyor. Özel marinasyon ve dinlenme teknikleri ile hazırlanan etler sonrasında Kuzu Tandır’a has özel fırınlarda pişiriliyor. Yani tabağımıza gelmeden günler öncesinde tabağımızdaki lezzet kalitesi farklı farklı şekillerde test ediliyor ve mükemmel lezzete ulaşılana kadar sürekli çalışılıyor. Mutfaktan çıkıp, servise gelene kadar özenle hazırlanan bu muazzam lezzetleri ise Saray Şerbetleri tamamlıyor. Ete en çok lezzet katan ise Padişah sofralarından eksik olmayan, 17 çeşit meyve özü ve baharatlardan hazırlanan, hiçbir şekilde yapay şeker kullanılmadan hazırlanan Saray Şerbeti.

Baharın keyfini doyasıya yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayınız.

Rezervasyon için: Tel: 0212 513 96 96 veya www.konyalilokantasi.com online rezervasyon linkini kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT