Özsüt’te Sürpriz Lezzetler Dönemi Devam Ediyor

Özsüt’te Sürpriz Lezzetler Dönemi Devam Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’te Sürpriz Lezzetler Dönemi Devam Ediyor

Elma, tarçın ve bademin eşsiz uyumu ile tanışmak için Özsüt’ün 46 ildeki 180’den fazla mağazasından birini, Mart ayı içerisinde ziyaret etmeniz yeterli.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 16, 2016

Elma ve tarçının dostluğu bu pastada pekişiyor.

Özsüt yeni yıl itibarıyla her ay menüsüne özel bir lezzet eklemeye başlamıştı. Yalnızca Mart ayının sürpriz tarifi ise, Elmalı Tarçınlı Pasta. Hem tanıdık hem çok farklı bu lezzet yeşil elmanın mayhoşluğu ile tarçın ve bademin sıcaklığını birleştiriyor. Özsüt ustalarının ellerinden çıkan bu özgün tarifle tanışmak için, Mart bitmeden bir Özsüt mağazasını ziyaret etmeniz yeterli.

Özsüt, Mart ayında misafirleri için yine sürpriz bir lezzet hazırladı. Yalnızca bir aylığına Özsüt menüsünde yer alacak bu ayın güzeli, Elmalı Tarçınlı Pasta. Genellikle keklerde ya da kurabiyelerde bir arada görmeye alışkın olduğumuz bu iki lezzet, Özsüt ustalarının ellerinde yeniden hayat buldu.

Hem tanıdık hem farklı bu tarifte yeşil elmanın mayhoşluğu ile tarçın ve bademin sıcacık hissi buluşuyor. Bademli kek katları arasında tarçınlı özel mus, tarçınlı parfe, kavrulmuş badem ve balla karamelize edilmiş yeşil elma bulunuyor. Modern ve şık görünümleriyle de dikkat çeken Özsüt tariflerine yakışır şekilde, bu özel pastanın süslemesinde de tarçınlı kurabiye parçaları göz dolduruyor.

Elma, tarçın ve bademin eşsiz uyumu ile tanışmak için Özsüt’ün 46 ildeki 180’den fazla mağazasından birini, Mart ayı içerisinde ziyaret etmeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT