Palomar Mönüsünde Yepyeni Öğle Yemeği Tatları!

Palomar Mönüsünde Yepyeni Öğle Yemeği Tatları!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Palomar Mönüsünde Yepyeni Öğle Yemeği Tatları!

Purl Group bünyesinde yer alan ‘Palomar Bar & Restaurant’ şimdi sizi Karaköy’ ün merkezinde, manzaraya karşı öğle yemeğine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2016

Karaköy’ ün en özel terasına sahip ‘Palomar Bar & Restaurant’ müthiş boğaz ve tarihi yarımada manzarası, lezzetli öğle yemeği mönüsü ile Karaköy’ ün gözde mekanlarından olmaya devam ediyor.

Purl Group bünyesinde yer alan ‘Palomar Bar & Restaurant’ şimdi sizi Karaköy’ ün merkezinde, manzaraya karşı öğle yemeğine davet ediyor.

Açıldığı ilk günden bu yana mönüsündeki her lezzetle adından söz ettiren ‘Palomar Bar & Restaurant’ Şef Ersin Avşar’ ın hazırladığı öğle yemeği mönüsü ile de lezzet şölenine hız kesmeden devam ediyor. Her damak zevkine hitap eden, ulaşılabilir fiyatlardaki öğle yemeği mönüsünde çorbalardan, atıştırmalıklara, ana yemeklerden tatlılara kadar yepyeni lezzetler bulunuyor. ‘Günün Çorbası, Enginar Salatası, Zeytinyağlı Taze Fasulye, Cacık, Tavuklu Pilav, Zerdeçallı Tavuk But, Izgara Köfte, Spagetti, Izgara Levrek, Tas Kebabı, Sütlaç, İrmik Helvası’ ve daha bir çok lezzetli yemekleriyle ‘Palomar’ saat 12:00 – 15:00 arasında sizleri bekliyor.

Sürekli tazelenip gelişen ‘Palomar’, sizi iş arasında manzaraya karşı yemeğinizi yerken enerji depolamaya davet ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT