Türk Mutfağının Modern Temsilcisi Yenilendi

Türk Mutfağının Modern Temsilcisi Yenilendi

Yeme İçme Restoran Türk Mutfağının Modern Temsilcisi Yenilendi

Adres: Levent, Büyükdere Cd. No:185 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2019

Şık ambiyansı, modern meyhane konseptini yansıtan özel dekorasyonu ve Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin en başarılı temsilcilerinden Nev Lokanta yazı İstanbul’da geçirenler için bir numaralı adres olmaya devam ediyor. Kanyon’da yer alan ve yenilenen özel alanında güney sahillerini aratmayacak DJ performansı eşliğinde happy hour partileri sevilen sanatçı Nev’in canlı konserleri ile sezona büyük sürprizlerle giriyor.

Yenilenen menüsünde bulunan geniş sıcak ve soğuk meze çeşitleriyle Nev Lokanta öğle yemeklerinde sağlıklı ve hafif beslenmek isteyenlerin ilk tercihi olurken akşamüstü iş çıkışları için de trafiği atlatmanın en keyifli yolunu sunuyor.

Haftanın beş günü ünlü DJ Burak Fidan ile 17.30-19.30 saatleri arasında özel lezzetler eşliğinde tatili aratmayacak happy hour partileri başladı. Yazın tüm etkisini gösterdiği günlerde şehrin en popüler lokasyonlarından olan Kanyon’un üst katında yer alan Nev Lokanta, happy hour konsepti için özel olarak yaratılan bölümünde tadına doyulmaz lezzetlerinin eşlik edeceği Türkçe müziğin kaliteli adresi olacak.

Ayrıca Nev Lokanta’nın terasında yer alan sahnede Türk pop müziğinin sevilen sesi Nev de belirli günlerde sevenleriyle buluşacak. Keyifli programlarıyla Nev Lokanta şimdiden şehirdeki yaz akşamlarının en keyifli adresi!..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT