Makarnalı Et

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 30 Dakika

Malzemeler: 3 su bardağı erişte veya burgu makarna (450 gr.)
2 çorba kaşığı zeytinyağı (30 ml.)
450 gr. ince uzun kesilmiş dana eti
2 su bardağı robotta kıyılmış taze mantar
1 büyük soğan
3 diş dövülmüş sarmısak
3 çay kaşığı toz kırmızıbiber
1 kutu 200 ml`lik domates püresi
1/4 su bardağı krema (75 ml.)
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
2 çay kaşığı un
Tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Yağı tavada kızdırın. Etleri 5-6 dk. kadar kavurun ve bir kenara ayırın. Mantar, soğan ve sarmısağı tavada 2-3 dk. (soğanlar pembeleşinceye kadar) kavurun ve ayırdığınız etleri ilave edin. Toz kırmızıbiber serpin, 1 dk. kadar pişirip, domates püresi ve tuz ilave edin. Küçük bir kabın içerisinde krema ve unu karıştırın. Pişmekte olan et ve sebzeye ilave edin. 1-2 dk. pişirin. Sosunuz çok koyulaşırsa, 2 çorba kaşığı su ilave edin. Erişte veya burgu makarnanızı haşlayın. Yağlayıp, maydanoz ilave edin. Etleri eriştelerin üzerine koyarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT