Dalia Beach Club Restaurant

Yeme İçme Restoran Dalia Beach Club Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Türk Mutfağı, Uluslararası Mutfak

Adres: Kilyos Yolu Üzeri Dalyan Mevkii Demirciköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 204 03 68 - 0212 20401 69

Web: http://www.clubdalia.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Restoranımızda asçılarımızın hünerli ellerinden çıkan leziz yemeklerini, kusursuz olmayı hedefleyen personelimizin hizmetleriyle, keyifli bir ortamda tadabilir; Dalia`da sıradan saydığınız bir günü, muhteşem doğal güzellikler içinde kuş ve dalga sesleri eşliğinde yöresel ürünlerle zengin kahvaltı mönümüzle başlayarak veya günbatımlarını balık mönümüzün yine zengin ve farklı çeşitleriyle değerlendirerek sıra dışı olarak bitirebilirsiniz.

Beyaz peynir Ezine`den, Osmanlı çilek reçelimiz Karadeniz Ereğli`den, Dağ Çileği reçelimiz Tokat`tan ,Dut Pekmezi-Kuşburnu Gümüşhane`den, Biber salçalarımız-Nar Ekşimiz Antakya`dan, Domates salçamız -sirkemizTokat` tan, Yeşil -soslu özel zeytinimiz Antakya`dan, Kaparimiz Burdur`dan, balımız Fethiye`den, sızma zeytinyağımız Gödence`den gelmektedir. Kahvaltılık ve Dalia`ya özel ürün alımlarımız profesyonel danışman firma (www.eskitoprak.com) denetiminde yapılmaktadır. (Örneğin zeytinyağ seçimimizde sadece sızma-asitlik derecesi gibi aradığınız özellikler dışında ilaç kalıntısı olmaması gibi özelllikleri de sizler için aramakta olduğumuzu ifade etmek isteriz.).

Balık ve salatalarda kullandığımız yeşillikler günlük alımlarla tedarik edilmektedir.
Dört mevsim açık olan restoranımızda gece-gündüz sizleri bekliyoruz. (Rezarvasyon Tel: 0 212 204 03 68)
Yazları açılan Dalia Plaj Cafe`de de zengin Cafe menü çeşitlerini bulabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Geçtiğimiz Pazar günü (08.09.2012) eşim, oğlum ve sevdiğimiz iki arkadaşımız ve oğulları ile birlikte öğleden sonra hoş bir mekanda bir şey atıştıralım istedik. Aklımıza Demirciköy Sarıyer bölgesinde Dalia Beach geldi. Manzara, mekan ve temizlik anlamında fena olmayan bu yerde 2 aile Dalia Beach Club Restaurant da bir şeyler yemeğe karar verdik. Eğer canımı bu kadar sıkmasa inanın yazmazdım ama 2 aile toplamda • 5 soğuk + 2 sıcak meze tabağı, • 1 salata ve • 3 kolaya • Balık ve Alkol yok 190TL ödeyince çok rahatsız oldum ve sizler ile paylaşmak istedim. Bu arada yediğimiz mezelerde çok kötüydü. Saygılarımla
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT