Ariş Pırlanta’dan Terazi ve Akrep Burçlarına Özel Ametist Tasarımları

Ariş Pırlanta’dan Terazi ve Akrep Burçlarına Özel Ametist Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ariş Pırlanta’dan Terazi ve Akrep Burçlarına Özel Ametist Tasarımları

Tarihler: 18 Eylül 2024 Çarşamba ~ 18 Aralık 2024 Çarşamba

Firma: Ariş Pırlanta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 18, 2024 ~ Ara 18, 2024

Ekim ayının burçları olan Terazi ve Akrep’in uğurlu taşı ametist bezeli özel tasarımlı takılar, yıldızların pozitif güçlerini de hayatınıza taşıyor.

Burçlar kuşağında yer alan Akrep ve Terazi, Ariş Pırlanta’nın Ametist Koleksiyonu’nun farklı tasarımlarında hayat buluyor. Burcunuzun uğurlu taşının mücevhere dönüştüğü Ametist, yaydığı güçlü enerji ile ruh halinizi pozitif yönde etkileyecek.

Yıldızınız daima yanınızda olsun
Hava grubunda yer alan Terazi burcunun şans taşı Ametist doğu astrolojik geleneğine göre Terazi burcunun da esas taşıdır. Ametist, Terazi burcunun ruh halini dengeler ve önceden belirledikleri çizgide kalmalarına yardımcı olur. Eşsiz tasarımlar ile hazırlanan olağanüstü güzellikteki takılarla enerjinizi zirvede hissederken, tüm bakışları da ışıltınız ile üzerinize çekeceksiniz.

Ekim ayının su grubunda yer alan bir diğer burcu Akrep için de Ariş Pırlanta Koleksiyonu’nda eşsiz parçalar var. Kaliteli yaşamayı, giyinmeyi, gezmeyi ve mistik konularla ilgilenmeyi seven Akrep burçları, Ariş’in ustalığını yansıttığı kolye ve yüzüklerle günün her saatinde büyüleyici olacak. Koleksiyon parçaları cazibeli, kararlı, cömert, gizemli, ketum ve tutkulu Akrep’ler ve sevdikleri için de anlamlı bir hediye alternatifi olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Ametist Koleksiyonu modelleri ile tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ve Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT