Çocuklarda Güvenle Kullanılabilen İlk ve Tek Saç Kurutma Makinesi

Çocuklarda Güvenle Kullanılabilen İlk ve Tek Saç Kurutma Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklarda Güvenle Kullanılabilen İlk ve Tek Saç Kurutma Makinesi

Tarihler: 03 Temmuz 2024 Çarşamba ~ 03 Ekim 2024 Perşembe

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2024 ~ Eki 3, 2024

Gündelik hayatın vazgeçilmez elektronik aleti saç kurutma makinesi, kısa süreli kullanılmasına rağmen yüksek derecede elektromanyetik radyasyon yayıyor ve bu da sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Üstün Alman kalitesine sahip Fakir Hausgeräte, yeni ürünü Sapphire Luxe Saç Kurutma Makinesi ile bu kalıplaşmış problemin önüne geçiyor. Cihaz, yaydığı “sıfıra yakın” radyasyonla çocuklarda dahil güvenle kullanılabildiği gibi saçlardaki elektriklenmeyi önlüyor, sağlıklı kurutma ve şekillendirme sağlıyor.

Saç kurutma makinesi, insanların günlük hayatta radyasyonu en çok aldığı cihazlardan biri. Özellikle de sık duş alınan kavurucu yaz sıcaklarında… Kimi zaman saç kurutmak kimi zaman da saçları şekillendirmek amacıyla kullanılan cihazlar, beynin doğrudan yoğun elektromanyetik radyasyona maruz kalmasına neden oluyor. Bu da, başta bağışıklık sisteminin bozulması olmak üzere birçok hastalığa sebep olabiliyor. İşte bu nedenle çoğu ebeveyn özellikle çocuklarının saçlarını makineyle kurutmaktan çekiniyor ya da makineyi mümkün olduğunca uzak tutarak radyasyondan ve aşırı sıcaklıktan çocuğunu korumaya çalışıyor. Fakir Hausgeräte ise sıfıra yakın radyasyon özelliğine sahip Sapphire Luxe Saç Kurutma Makinesi ile bu problemlere meydan okuyor. Çocukların ve yetişkinlerin de kullanımına uygun cihaz, evdeki herkesin ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor.

Çocuklar için güvenli kullanım
Sapphire Luxe, sıfıra yakın radyasyon özelliği sayesinde diğer cihazlara oranla sadece 0.01 MT değeriyle olası riskleri minimize ediyor. Böylece çocukların saçlarını kurutmak için gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sunuyor. Çocukların saçlarının kabarmasını ve elektriklenmesini önleyen iyon teknolojisi ise, havaya yaydığı negatif iyonlar sayesinde kurutma sırasında saçlarda ortaya çıkan statik elektriği etkisiz hale getiriyor.

Her saç tipi için üstün performans
Sapphire Luxe Saç Kurutma Makinesi yüksek verimlilik, hızlı kurutma ve daha az enerji tüketimi sunan yüksek teknolojili BLDC motoru özelliği ile yetişkinlerin kullanımı için de son derece pratik ve becerikli bir cihaz. Manyetik başlık özelliğiyle gövdeye kolayca takılıp çıkarılabilen saç saç kurutma makinesinin soğuk fön tuşu, saçları kuruttuktan sonra soğuk havayla verilen şeklin belirginleşmesini ve kalıcılığını sağlıyor. 3 farklı hız ve 4 farklı ısı kademesi sayesinde her saç tipine uygun kurutma sağlayan Sapphire Luxe aynı zamanda, cihazın filtresi çıkarılabilir olduğu için düzenli olarak kolayca temizlenebiliyor; böylece hem performansı artıyor hem de kullanım ömrü uzuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT