Dockers®’dan Yaz Aylarınızı Serinletecek Parçalar!

Dockers®’dan Yaz Aylarınızı Serinletecek Parçalar!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dockers®’dan Yaz Aylarınızı Serinletecek Parçalar!

Tarihler: 10 Temmuz 2024 Çarşamba ~ 10 Ekim 2024 Perşembe

Firma: Dockers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2024 ~ Eki 10, 2024

Yaz sıcaklarında da rahat giyinmenin en stil yolu Dockers®’dan geçiyor. Şortlardan gömleklere, şapkalardan eteklere yaz aylarınızın her anına eşlik edecek seçenekler ile sıcak havalarda da hem rahat hem şık olmak mümkün.

Casual Friday akımının mucidi Dockers®, şık göründüğü kadar rahat hissettiren renk ve kalıplarıyla her modunuza eşlik ederek yazın enerjisini giyiminize yansıtıyor. İş yerinde şık görünmenizi sağlayacak gömlekler, günün yorgunluğunu attığınız keyifli etkinliklerinize rahatlığıyla eşlik edecek şortlar, güneşli günlerinizin kurtarıcı olacak aksesuar seçenekleri ve çok daha fazlasıyla Dockers® ile bu yaz daha serin geçecek!

Dockers® ile Şık ve Rahat Bir Yaz
Stillerine özen gösteren erkeklerin ortak problemi, özellikle yaz aylarında rahatlıklarını da koruyabilecekleri ürünler bulabilmek. Dockers®, koleksiyonunda yer alan ve yaz aylarınızın favorisi haline gelecek seçenekleri ile tam da bu probleme çözüm oluyor.

Rahat kombinlerin vazgeçilmezi haline gelecek Smart Supreme Flex Ultimate Şort, yazlık gömleklerinizin tamamlayıcısı olacak. Logo Tişört ise spor görünmeyi sevenlerin yaz boyu serinliği tadını çıkarmasını sağlayacak. İster bir akşam yemeği, ister bir gece yürüyüşü isterseniz de ofis günlerinizde şık görünmenin en kolay yollarından biri haline gelecek Perfect Lacivert Polo ise yaz aylarında dolabınızın başrollerinden biri olacak.

Yazın Hareketini Dockers® ile Yansıtın
Dockers®, sıcak havalarla başlayan hareketli günlerde yazın enerjisini kombinlerinize taşıyacak parçalar ile bu yaz stil sahibi kadınları da etkileyecek. Pull On Short; gömlekleriniz, tişörtleriniz veya çok daha fazlası ile kombinleyebileceğiniz ve rahatlığınıza odaklanan bir parça olarak günlük yaz kombinlerinin vazgeçilmesi olacak. Fashion Mini Etek, şort kesimi sayesinde rahatlığınızı koruyarak etek şıklığını yaz kombinlerinizde de göstermenizi sağlayacak. Güneşin dayanılmaz hale geldiği günlerde ise Favorite Tank Top Askılı Tişört serinletici, rahat kombilerinizi şık bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak.

Tarzıyla kendinden konuşturan her yaştan kullanıcı için çok daha fazlası Dockers® satış noktaları ve www.dockers.com.tr’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT