Lumberjack’ten Sportif Sandalet Koleksiyonu!

Lumberjack’ten Sportif Sandalet Koleksiyonu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Lumberjack’ten Sportif Sandalet Koleksiyonu!

Tarihler: 09 Temmuz 2024 Salı ~ 09 Ekim 2024 Çarşamba

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2024 ~ Eki 9, 2024

 Her harekette rahatlık sunan Lumberjack, Sandalet Koleksiyonu’yla birbirinden tarz modelleri kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor.

Modern hayata konfor ve şıklık katan Lumberjack, trendleri yansıtan Sandalet Koleksiyonu’yla tatil hazırlığı yapanların gözdesi olacak!

Konforuna düşkün moda sever kadın, erkek ve çocukların tercihi olacak modeller, siyah, beyaz, gri, bej, pembe ve mavi renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Cırt cırt ve renk detaylarıyla harmanlanan modeller rahat tabanları ve bağcıksız tasarımları sayesinde hem şehir hayatında hem de tatillerde ayağa hareket özgürlüğü sağlıyor. Doğa aktivitelerinde ve günlük hayatta da kombinler ile uyum yakalayacak modeller Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Lumberjack Sandalet Koleksiyonu’nda yer alan oldukça zengin sneaker modellerini daha yakından görebilmek için LUMBERJACK, FLO ve IN STREET mağazalarını veya www.lumberjack.com.tr, www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT