Murono Koleksiyonu ile Evinizde Güneşin ve Ayın Işıltısını Yaşayın

Murono Koleksiyonu ile Evinizde Güneşin ve Ayın Işıltısını Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Murono Koleksiyonu ile Evinizde Güneşin ve Ayın Işıltısını Yaşayın

Tarihler: 23 Ağustos 2024 Cuma ~ 23 Kasım 2024 Cumartesi

Firma: Artemis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2024 ~ Kas 23, 2024

Mitolojide güneşi temsil eden Apollon ve ayı temsil eden Artemis’ten ilham alarak tasarlanan Artemis Halı Murono koleksiyonu, evinizde ayın ve güneşin enerjisini taşıyor. Venedik’in Murano bölgesindeki adalarındaki eşsiz gün doğumunun ışık yansımalarından esinlenen bu özel koleksiyon, özgün ve yaratıcı dokularıyla yaşam alanınıza farklılık kazandırıyor. Renk skalasında gri, krem, lacivert, bej ve mavinin her tonunu bulunduran Murano koleksiyonu, zarif çizgiler ve etkileyici detaylarıyla göz kamaştırıyor.

Sadece bir halı değil, adeta bir sanat eseri ve özel bir atmosfer sunan Artemis Halı, Murano koleksiyonu ile yaşam alanınıza benzersizliği taşıyor.

Artemis Murano Halı Koleksiyonu, modern tasarım ile geçmişin büyüsünü bir araya getirerek sanat ve tasarımın mükemmel buluşmasını sunan Artemis Halı’nın Murano koleksiyonu her adımınızda Venedik’in büyülü dünyasını keşfe çıkmanızı sağlıyor. Zarif çizgiler ve etkileyici detaylarla dolu olan halı koleksiyonu, evinize özgün bir karakter ve ruh katarken Art Deco esintilerini de yaşam alanınıza taşıyor.

Kalite ve zarafeti mükemmel bir şekilde bir araya getiren Murano koleksiyonu, sağlam işçiliği ile uzun yıllar evinizin demirbaşı oluyor. Kolay temizlenebilir yapısı pratik kullanım sunarken, farklı ölçü seçenekleriyle her odanıza eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT