Timberland’de Yüzde 35’e Varan Sezon Indirimi Başladı

Timberland’de Yüzde 35’e Varan Sezon Indirimi Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Timberland’de Yüzde 35’e Varan Sezon Indirimi Başladı

Tarihler: 08 Temmuz 2024 Pazartesi ~ 08 Ekim 2024 Salı

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2024 ~ Eki 8, 2024

Timberland'in web sitesinde (www.timberland.com.tr) ve mağazalarda yer alan seçili ürünlerde, beklenen sezon indirimi başladı. İndirim kapsamında, sezon ürünlerinde yapılan alışverişlerde ilk fiyat üzerinden yüzde 35’e varan avantajlı fırsatlar yer alıyor.

    Timberland, www.timberland.com.tr adresinde ve mağazalardaki kampanya ile seçili sezon ürünlerinde ilk fiyatlar üzerinden yüzde 35’e varan indirimler sunuyor.

    Avantajlı fiyatlarla karşımıza çıkan ayakkabı koleksiyonlarında; Timberland’in ikonik ayakkabılarından klasik 2 eye lug ve kalın tabanlı 3 eye lug tekne ayakkabıları, kadın, erkek ve çocuk yürüyüş ayakkabıları, yaz modasını yansıtan kahvas ve deri spor ayakkabılar yer alıyor.

Kadın ve erkek giyim koleksiyonlarında ise jogger pantolonlar, yazın dikkatleri üzerine çekmek için ideal olan grafik baskılı plaj gömlekleri, rahat olduğu kadar yaz kombinlerine uygun kadın şortları ve crop t-shirtler, fonksiyonel özellikleriyle ayrışan nem emici özellikli, UV korumalı, gece yansıtma özellikli pamuklu t-shirtler, serin akşamların eşlikçisi kapüşonlu pamuklu sweatshirtler, renkli ve şık kanvas ceketler dikkat çekiyor.

Yaz aylarında da spor ve yürüyüşlerden vazgeçemeyenler için ideal olan su geçirmez, hafif ve paketlenebilir ince yağmurluklar ve aile boyu (kadın, erkek ve çocuk) goretex, su geçirmez, ortolite tabanlı yürüyüş ayakkabıları ve sneakerlar da avantajlı fiyatlarda www.timbarland.com.tr sitesinde karşımıza çıkıyor.

Timberland'in sezon indirimlerini keşfetmek için ziyaret ediniz: www.timberland.com.tr

  

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT