United Colors Of Benetton Trikonun DNA'sını Yeniden Yazıyor

United Colors Of Benetton Trikonun DNA'sını Yeniden Yazıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi United Colors Of Benetton Trikonun DNA'sını Yeniden Yazıyor

Tarihler: 10 Temmuz 2024 Çarşamba ~ 10 Ekim 2024 Perşembe

Firma: United Colors Of Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2024 ~ Eki 10, 2024

Benetton'un SS24 koleksiyonu, markanın derin ikonografik mirasından ilham alarak, yılların getirdiği triko uzmanlığını etkileyici bir şekilde sergiliyor.

United Colors of Benetton markasının kökenleri ve başarısının temel nedenleri arasında her zaman benzersiz bir DNA bulunuyor. Bu marka, tarih ve teknolojinin ustaca harmanlandığı; endüstriyel tasarımın yaratıcılıkla birleştiği bir mirası temsil ediyor. Her UCB anı, çeşitli iplikler ve tutkuların evrenine dair bir hikâye anlatıyor. İlkbahar-yaz koleksiyonu, geçmişten bugüne kadar uzanan çeşitli triko ürünlerini sergileyerek geleneği sürdürüyor.

SS24 koleksiyonu, Andrea Incontri'nin yaratıcılığı, özgürlük ve endüstriyel üretim mirasıyla yoğruluyor. Sezonun parçalarından, üstlerden kazaklara, elbiselerden dar midi eteklere kadar uzanan çekici bir trend sunuyor. Bu küçük kült parçalar, file gömlekler gibi ikonik UCB desenleriyle süslenmiş mikro üstler, pantolonlar, hırkalar ve hafif kazaklar şeklinde karşımıza çıkıyor.

Jakarlı çiçekler veya meyve motifleri (muz, çilek, yıldız çiçeği veya papatya) hem desen hem de triko kalitesi açısından hızla tanınan ve aranan öğeler haline geliyor. Ayrıca, kaliteli ve yüksek standartlı pamuklu pike polo gömlekler de Benetton'un imzası haline geliyor. Z kuşağının beğenisini kazanan gösterişli ve kalın trikoların 3 boyutlu muadilleri olan tığ işi veya pointelle kazaklar koleksiyonun eksiksiz parçaları olarak dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT