Yaz Enerjisi Taşıyan Minimal Tasarımlar

Yaz Enerjisi Taşıyan Minimal Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yaz Enerjisi Taşıyan Minimal Tasarımlar

Tarihler: 08 Ağustos 2024 Perşembe ~ 08 Kasım 2024 Cuma

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2024 ~ Kas 8, 2024

Atasay, zarafetin ve modernliğin en güzel birleşimini sunan minimalist pırlanta tasarımlarıyla yaz mevsiminin enerjisini stillere taşıyor.

Tasarımın en iddialı halini zarif dokunuşlarla buluşturan minimal tasarımlar, yalın duruşları ve modern formlarıyla yazın enerjisini günün her anında hissetmek isteyenler için vazgeçilmezler arasında. Çarpıcı renkler ve göz alıcı taşlarla parıldayan parçalar yaz aylarının ruhunu ve canlılığını kombinlere taşıyor. Renkli taşlarla bezeli küpeler, kolyeler ve bileklikler eşlik ettikleri tüm stillerde yaz enerjisini artırıyor!

Yaz aylarının canlılığını ve coşkusunu mücevherlerle buluşturan Atasay, her anınıza şıklık katacak benzersiz parçaları bir araya getiriyor. Pırlantanın büyüleyici ışığı ile zenginleştirilen bu tasarımlar günün her anında ışıltınıza ışıltı katacak.

Yaz güzelliklerinizi stilinize ekleyecek Atasay’ın minimal pırlanta tasarımlarını keşfetmek için www.atasay.com ve Atasay mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT