Kral Şakir Macera Dünyası - Temmuz

Tarihler: 28 Temmuz 2024 Pazar ~ 28 Temmuz 2024 Pazar 28 Temmuz 10:00 - 28 Temmuz 21:20

Yer: Kral Şakir Macera Dünyası

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kral Şakir Macera Dünyası Çankaya Ankara

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2024 ~ Tem 28, 2024

5-14 yaş arası çocuklar!Türkiye’nin ilk çizgi film deneyim alanında eğlence dolu maceralara katılmaya hazır mısınız?Çocuğunuz Kral Şakir çizgi filminin alanlarında 50 dakika sürecek bir maceraya katılırken ; Mirket’in laboratuvarında icatlar yapacak, Fil Necati’nin youtube odasında dünyayı kurtaracak fikirlerini anlatacak,Kral Şakir Sokağından geçecek, Bermuda Üçgeni’nde gemiyi korsanlardan kurtaracak ve Korsanlar Adasında canavarı yakalayacak. Tüm bu macera süresince yaşadıklarını dilerseniz sizde alanımızın girişinde bulunan ekranlardan izleyebileceksiniz .Çocukların çok sevdiği Kral Şakir’in maceralarını yaşayabilmesi için tasarlanmış alanımıza aynı anda minimum 2 ,maksimum 20 çocuk giriş yapabilir. Çocuklar dünyayı kurtardıklarında süper güç rozetlerimizden birini kazanırlar ve tüm bu macera süresince çocuklarınıza oyun koçlarımız eşlik eder.  Her grup zamana karşı da yarışarak macerayı en kısa sürede tamamlamak için mücadele edecek. Bu m

Etkinlik Kuralları:

* Ebeveyn seansları ; hafta içi 16.40 hafta sonu ; 10.00 - 10.40 - 11.20

* Alınan günde kullanılmayan biletler başka bir gün  veya seansta kullanılamaz, iade ve değişim yapılamaz. * 5 - 14  yaş arası bilet sahiplerine oyun koçları eşlik edeceklerdir. * 5 yaş altı biletlerde Ebeveyn ile katılım zorunludur. Ebeveyn bileti  alınması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT