
Doluca Şarap Eğitim Programı
Tarihler: 22 Mart 2004 Pazartesi ~ 22 Mart 2004 Pazartesi 8, 15 ve 22 Mart Saat 19:00-22:00
Yer: Çırağan Palace Hotel Kempinski Şimal B Salonu
Ücret: 150 Milyon TL.
Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: Doluca Şarapları, E-mail: ebrug@doluca.com aycap@doluca.com
Adres: Çırağan Caddesi No:32 Beşiktaş Beşiktaş İstanbul
Telefon: (0212) 698 98 30
Yorumlar:
Şarabın dünü ve bugünü, şarap yapımının incelikleri… Yemek-Şarap eşleşmeleri, tadım kriterleri; koku hafızanızı geliştirecek, sizi belki de çocukluğunuzdaki kokularla karşılaştırıp anılarınızı şarap dünyasıyla buluşturacak aroma egzersizleri... Başka bir deyişle şarap hakkında öðrenmek istediğiniz her şey sizi “Doluca Şarap Eğitim Programı”nda bekliyor.
Doluca Şarapçılık Eğitim Yetkilisi Ebru Gök tarafından verilecek eğitim programı, üçer saatlik 3 seminerden oluşuyor.
Tarih:I. Seminer..........8 Mart 2004
II. Seminer........15 Mart 2004
III. Seminer.......22 Mart 2004
DOLUCA ŞARAP EĞİTİM PROGRAMI KONU BAŞLIKLARI:
Türk şarapçılığının Gelişimi
Bağcılık, şaraplık Üzüm Türleri ve Özellikleri
Şarap Yapımının incelikleri ve Özel Üretim Prosesleri
Şarap Tadım Kriterleri
Doluca ve Sarafin Ürünlerinden Beyaz, Kýımızı, Roze, Sek, Dömisek, Tatlı, Köpüren şarap ve şampanya Tadımları
Tadılan şarapların Özellikleri, Çağrıştırdıkları Aromalar, Yemek
Eşleşmeleri ve Önerilen Yıllandırma Süreleri
Aroma Egzersizleri
* Programa katılım 30 kişiyle sınırlıdır.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
