Uzakdoğu mutfağına dair, bizim mutfak kültürümüze ve damak tadımıza çok uyan yemekleri olmadığı düşüncesine kapılırız. Fakat çok beğenilen ve ortak birçok noktası bulunan yemeklerde vardır. Çin mutfağında farklı malzemeler bir araya getirildiği için bazen temkinli davranabiliyoruz. Ancak öyle yemekler var ki, tadını denedikten sonra vazgeçemeyeceğinizi iddia ediyoruz. Farklı kültürlerin yemeklerini sofralarına taşımak isteyenleri buraya alalım. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz, en lezzetli Çin yemeklerini sizlere tanıtıyoruz. Bu keyifli Çin Mutfağı Atölyemizin işlem basamakları ve edinimleri aşağıdaki gibidir;
Sebzeli Çin böreği yapımı ve teknikleri,
Karidesli Çin mantısı (Mandu) yapımı ve teknikleri,
Ballı susamlı tavuk yapımı ve teknikleri,
Uzak Doğu mutfağına özgü soslardan; soya sos, oyster sos, pirinç sirkesi v.b soslar kullanımı,
İleri seviye pişirme teknikleri,
Sunum teknikleri.<
Etkinlik Kuralları:
Atölye öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
Her bilet 1(bir) kişiliktir.
Atölye mutfağı 12 kişiliktir. Her istasyonda 2(iki) kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
Atölyeler tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir.
Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.