Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 24 Ekim 2024 Perşembe ~ 24 Ekim 2024 Perşembe 24 Ekim 2024 19:00

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: EKS Mutfak Akademisi Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2024 ~ Eki 24, 2024

KONULAR

SOUS VİDE PİŞİRME YÖNTEMİ ANLATIMI VE GÖSTERİMİ

TÜTSÜLEME

DOĞRU ET SEÇİMİ NASIL YAPILIR ?

ET ÇEŞİTLERİNE GÖRE PİŞİRME TEKNİKLERİ

MENÜ:

IZGARA ANTRİKOT CAFE DE PARİS SOS İLE

TAZE KEKİKLİ RENKLİ BİBERLİ ET SOTE

SEBZE RATATOUİLLE

ORMAN MEYVELİ PANNA COTTA (İKRAM)

Etkinlik Kuralları:

- Etkinlik 3 saat sürmektedir.

- Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.

- Atölyemiz max. 10 kişiliktir.

- Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.

- Dışarıdan yiyecek içecek getirilmesi yasaktır.

- Etkinlik boyunca fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT