
Etler ve Pişirme Teknikleri
Tarihler: 17 Nisan 2025 Perşembe ~ 17 Nisan 2025 Perşembe 17 Nisan 2025 19:00
Yer: EKS Mutfak Akademisi
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe
Adres: EKS Mutfak Akademisi Kadıköy İstanbul
Yorumlar:
MENÜ:SOUS VİDE PİŞİRME YÖNTEMİ ANLATIMI VE GÖSTERİMİTÜTSÜLEMEDOĞRU ET SEÇİMİ NASIL YAPILIR ?ET ÇEŞİTLERİNE GÖRE PİŞİRME TEKNİKLERİ
MENÜ:TAZE BAHARATLI IZGARA ANTRİKOTBEEFSTRAGONOF (SOTE EDİLMİŞ MANTAR SOSLU DANA ETİ)FESLEĞENLİ IZGARA SEBZE ÇEŞİTLERİORMAN MEYVELİ PANNA COTTA (İKRAM)
Etkinlik Kuralları:
- Etkinlik 3 saat sürmektedir.
- Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.
- Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
- Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.
- Eğitim dili Türkçe’dir. Satın alınan biletlerde iptal, iade veya değişiklik yapılamaz. Bilet satışları kesindir. Dışarıdan yiyecek içecek getirilmesi yasaktır. Etkinlik boyunca fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. EKS MUTFAK AKADEMİSİ görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
