Galatasaray ITM ELEKTRONİK MÜZİK EÐĞİTİM PROGRAMI
Kursun amacı nedir?: Günümüz trendi olan elektronik müziği teknolojiyi kullanarak beraberinde getirdiği digital ve analog ekipmanları kullanabilme yetisi ve müzik yapabilecek duruma gelmek.
Bu Kursun içeriği nedir?: Elektronik Müzik tarihi, PC tabanlı sequencer programları, MIDI, Synthesizer kullanımı, Sampler kullanımı, Remix ve Aranje konularında kısa zamanda net bilgiler ve katılım belgesi edinmek.
Hangi konularda eğitim verilecek?: Elektronik Müzik Tarihi: DJ Mabbas yönetiminde elektronik müzik tarihi.
PC tabanlı sequencer programları: Cubase SX, Reason ve WaveLab (audio edit) gibi programların kullanımı. Sound Card, Plug-in programlar, kayıt, mix ve mastering programları kullanımı. Midi - audio kullanımı.
Synthesizer kullanımı: Sound edit, sound design, OSC, LFO, Acoustic Envelope, Filter, Amplitude, Cut-off, Resonance ve Aftertouch, Portamento özellikleri, tanımı ve kullanımı.
Sampler Kullanımı
Remix ve Aranje: PC uyumlu digital mixer kullanımı, sound card kalibrasyonu, A/D – D/A çevirimler, AES EBU, SPDF, optik bağlantılar, MIDI Interface, mixer - sound card uyumu ve bağlantıları.
Seminerler: 1,5 aylık eğitim süresince, önceden belirlenen tarihlerde, sektörde çalışan deneyimli ve uzman kişilerin workshop’a katılımı sağlanarak tecrübelerinden faydalanılması amaçlanır.
BAŞLANGIÇ: 15.05.2004 / 10.07.2004
GÜN VE SAAT: Cumartesi & Pazar 14:00/16:00 - 17:00/19:00
Salı & Perşembe 19:00/21:00
SÜRE: 9 hafta, toplam 36 saat
SINIF KONTENJANI: 10 kişi
KAYIT: Kurs ücreti aylIk 225 milyon TL + KDV, toplam 2 ay’dIr. Ödeme kredi kartı ile veya nakit yapılabilir.
EĞİTİMCİLER: TANSU KAMER, UĞURCAN SEZEN, MABBAS, SÜDEN PAMİR, UMUT EROĞLU