Dünya mutfağı denildiğinde ilk akla gelen mutfaklardan biri İtalyan mutfağıdır. Lezzetli yemekleri ve kalabalık sofralarıyla İtalyan mutfağında yemek yapmak bir törene dönüşür. Bu atölyenin işlem basamakları ve edinimler aşağıdakiler gibidir:- Ev yapımı makarna yapımı ve teknikler - Kurutulmuş domates ve kardeşli Tagliatelle - İleri seviye pişirme teknikleri - Tiramisu (ikram) - Sunum teknikleri
Etkinlik Kuralları:
- Atölye öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
- Atölye mutfağı 8 kişiliktir.
- Atölyeler tam donanımlı profesyonel aşçılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- Harmony Gastronomy, gerekli gördüğü durumlarda ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığında, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.