MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA
PASKALYA ÇİKOLATALARI YAPIMI KURSU...
Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, Paskalya Çikolatası yapmanın sırrını 3 Nisan 2004 tarihinde düzenleyeceği Paskalya Çikolataları Yapımı kursunda meraklıları ile paylaşıyor.
Mövenpick Hotel Istanbul’un Avustralyalı Executive Chef’i Brendan Speed tarafından, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan Paskalya Çikolataları Kursu’nda beyaz ve siyah çikolatadan paskalya tavşanı ve çeşitli paskalya yumurtaları yapımı öğretilecek.
Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Sevimli görüntüsü ve baştan çıkarıcı tadı ile Paskalya çikolataların yapımını öğrenmek, 11 Nisan’da kutlanacak olan Paskalya Yortusu’nda çocuklarına ve dostlarına tatlı bir sürpriz yapmak isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler.
Kursa katılamayanlar ise Mövenpick Hotel Istanbul’da satışa sunulan paskalya çikolatalarından sipariş edebilirler.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...