Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, enfes pastalarının sırrını düzenleyeceği Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme kursunda meraklıları ile paylaşıyor.
Mövenpick Hotel Istanbul’un Ahçıbaşı Yardımcısı Mehmet Siriş ve Pasta Şefi Yücel Akbaş tarafından, 5 Haziran 2004 tarihinde, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta kara orman pastası, fırında frambuazlı “Cheese Cake” ve İngiliz usulü meyveli pasta yapımı öğretilecek ve pasta süsleme konusunda bilgiler verilecek.
Yapılan lezzetli pastaların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Görünümü ve tatlarıyla fark yaratan pastaların yapımını öğrenmek, evlerinde sevdiklerine tatlı sürprizler hazırlamak isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler. 12 Haziran’da düzenlenecek olan kurs ise İtalyan makarna ve risottoları konulu olacak.
Kurs Ücreti: 75.000.000 TL
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...