MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA UZAKDOĞU YEMEKLERİ KURSU... Mövenpick Hotel Istanbul, egzotik Uzakdoğu yemeklerinin yapımını öğrenmek isteyenler için 4 Haziran 2005, Cumartesi günü Uzakdoğu Yemekleri Kursu düzenliyor.
Çin asıllı Malezyalı Şef Adolf Tan Seong Pin ve Anthony Lim Tong Huat tarafından, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta yufkaya sarılı beş çeşit baharatlı tavuk ve lahana, tatlı ve ekşi soslu karides, köri soslu tavuk "Kapitan" ve yağda kızartılmış muz yapımı öğretilecek. Hazırlanan yemeklerin tadımından sonra katılımcılara, sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.
Soslar ve baharatların mükemmel uyumu ile hazırlanan Uzakdoğu mutfağından geleneksel lezzetlerin yapımını öğrenmek, sevdiklerine farklı yemekler hazırlamak isteyenler (0212) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kursa kayıt yaptırabilirler. Kurs ücreti: 95 YTL
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...