MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA
FONDÜ VE RAKLET YAPIMI KURSU...
Dinginliği, el yapımı saatleri ve güvenilir bankalarıyla ünlü; dünyanın görülmeye en değer güzelliklerinden biri Alp Dağları’nın eteklerindeki İsviçre, geleneksel mutfağında peynire verdiği özel yerle de tanınıyor. Mövenpick Hotel Istanbul, İsviçre Gastronomi Festivali çerçevesinde 22 Nisan 2006, Cumartesi günü Fondü ve Raklet Yapımı Kursu düzenliyor.
1997 yılında hazırladığı 1013 kiloluk Fondü ile Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran peynir ve fondü ustası Hanspeter Reust tarafından 15.00 – 16.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta geleneksel fondü ve raklet yapımı öğretilecek ayrıca İsviçre peynirleri hakkında bilgiler verilecek. Hazırlanan yemeklerin tadımından sonra katılımcılara, sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.
Geleneksel İsviçre lezzetlerin yapımını öğrenmek, sevdiklerine farklı yemekler hazırlamak isteyenler (0212) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kursa kayıt yaptırabilirler. Kurs ücreti: 55 YTL
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...