MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA İTALYAN YEMEKLERİ KURSU... Mövenpick Hotel Istanbul’un Executive Chef’i Lorraine Sinclair
İtalyan Yemekleri Hazırlamanın Sırlarını Öğretiyor.
Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, düzenlediği yemek kurslarında mutfak tutkunlarını yepyeni lezzetler keşfetmeye çağırıyor.
Türkiye’nin ilk bayan Başaşçısı Lorraine Sinclair tarafından, 17 Eylül 2005, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İtalyan yemekleri konulu kursta krema ve kıymalı domates sos ile sunulan bonfile “rinforzi della cassa”, Armagnac ile pişirilmiş süt danası “vitello con armagnac de milanese”, domates ve kırmızı şarap sos ile pişirilmiş tavuk “pollo bosciolla”, tempura içerisinde marine edilmiş deniz ürünleri “fritto mista” ve fettuccini hazırlanacak.
15.00 -18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kurs, katılımcıların hazırladıkları yemeklerin tadılması ile sona erecek. Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Ücretin 95 YTL olarak belirlendiği İtalyan Yemekleri kursuna katılmak isteyenler (0212) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler. 24 Eylül 2005 tarihinde ise Çikolata Yapımı kursu düzenlenecek.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...