MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ
Dünya’daki benzerlerinden farklı olarak, sadece profesyonellere değil, yemek pişirmeyi ciddiye alan amatörler için de kurduğumuz Mutfak Sanatları Akademisi, 2004 yılında Türkiye’nin teknoloji devi Vestel’den aldığı destek ile, şimdiye kadar ülkemizde gerçekleştirilmiş en üst düzey aşçılık eğitim merkezi’nin kapılarını açmıştı.
Artık, profesyonel ve amatör programlarımızla, işletmecilik eğitimlerimiz, personel eğitimlerimiz, butik ve kurumsal eğitim çalışmalarımızla, kültürel faaliyetlerimiz ve zaman zaman yurtdışından gerçekleştirdiğimiz eğitmen ve öğrenci değişim programlarımızla ve de bunlardaki kalıcı başarımızla “Akademi”miz farklı bir platforma oturdu.
Toplam 6 katta yerleşik okulumuzda, profesyonel aşçılık, profesyonel pasta ekmekçilik, amatör aşçılık, profesyonel barmenlik ve bilgisayar destekli teorik sınıflardan oluşan, “kıskandıran” bir altyapımız var.
ARALIK KURSLARI
Aylık Kurslar:
İtalyan Mutfağı: Esat Özata (Executive Chef), Pazartesi Sabah 10:00-13:00, Başlangıç tarihi 04 Aralık 2006, Toplam süresi 4 hafta, 4 seans, 12 saat, 320.-Ytl. (Günlük katılım 90.-Ytl)
Hafta İçi Gündüz Workshoplar
Cheesecake`ler: Sefer Müstecep (Chef Patissier), Cuma Sabah 10:00-14:30, Tarihi 08 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 4,5 saat, 100.-Ytl
Çin Mutfağı: Nihat Sancar (Executive Chef), Salı Sabah 10:00-16:00, Tarihi 12 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 120.- Ytl
Komili ile Yöresel Yemekler:
Esat Özata (Instructor Executive Chef), Cuma Sabah 10:00-16:00, Tarihi 15 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 100.- Ytl
Lipton ile Tatlı Tuzlu İkramlar: Esat Özata (Instructor Executive Chef), Salı Sabah 10:00-14:30, Tarihi 19 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 4,5 saat, 100.- Ytl
A`dan Z`ye Kutlama Pastanızı Kendiniz Yapın: Sefer Müstecep (Chef Patissier), Cuma Sabah 10:00-16:00, Tarihi 22 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 100.Ytl
Fresh Pasta & Risotto:
Esat Özata (Instructor Executive Chef), Salı Sabah 10:00-16:00, Tarihi 26 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 120.-Ytl
Ev Yapımı Sihirli Çikolatalar: Sefer Müstecep (Chef Patissier), Cuma Sabah 10:00-14:30, Tarihi 29 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 4,5 saat, 100.-Ytl
Hafta İçi Akşam Workshop`ları
Pratik Yemekler: Esat Özata (Instructor Executive Chef), Pazartesi Akşam 19:00-22:00, Tarihi 11 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 3 saat, 90.-Ytl
Meksika Mutfağı: Esat Özata (Instructor Executive Chef), Perşembe Akşam 19:00-22:00, Tarihi 14 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 3 saat, 90.-Ytl
Party Foods I & II (2 günlük): Esat Özata (Instructor Executive Chef), Pazartesi Akşam 19:00-22:00, Tarihi 18 Aralık - 25 Aralık 2006, Toplam süresi 2 seans, 6 saat, 150.-Ytl (Günlük katılım 90.-Ytl)
Davet Mönüsü: Esat Özata (Instructor Executive Chef), Perşembe Akşam 19:00-22:00, Tarihi 21 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 3 saat, 90.-Ytl
Çin Mutfağı: Esat Özata (Instructor Executive Chef), Perşembe Akşam 19:00-22:00, Tarihi 28 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 3 saat, 90.-Ytl
Hafta Sonu Workshop`ları
X-MAS Menu with Carlo Bernardini (Executive Chef): Cumartesi Sabah 10:00-16:00, Tarihi 16 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 120.-Ytl
Beck`s ile Dünya Mutfakları "Thai Mutfağı": Tarıq James (Fusion Chef), Cumartesi Sabah 10:00-16:00, Tarihi 09 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 120.-Ytl
Yılbaşı Mönüsü: Fatih Güven (Head Instructor Executive Chef), Cumartesi Sabah 10:00-16:00, Tarihi 23 Aralık 2006, Toplam süresi 1 seans, 6 saat, 120.-Ytl