Süre: 3 Gün / 7,5 Saat Başlangıç Tarihleri: 10 - 17 - 24 Ekim 2003 / 5 - 12 - 19 Aralık 2003
13 - 20 - 27 Şubat 2004 / 2 - 9- 16 Nisan 2004 / 7 - 14 - 21 Mayıs 2004 Eğitmen: AHMET ÖRS Şarap kültürünü tanımaya ve tadım uygulamaları ile şarabı çok daha yakından tanımaya yönelik olan atölye, katılımcıları ile şarap dünyasını paylaşabilmeyi hedefliyor. PROGRAM: Şaraplara damgasını vuran üzüm çeşitleri, Beyaz, roze ve kırmızı şarabın özellikleri, Türk şarapları, Şarap nasıl tadılır?, Yemek ve şarap seçimi, Dünya şaraplarından örnekler.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...