YENİ NESİLİN YETENEKLERİNİ KEŞFEDİN!!
Yeni nesli yönetmek istiyorsanız, onların bakış açısını biliyor olmalısınız. Yeni kuşağı yönetebilemek için gerekli bakış açısını öğrenmek, onlarla aynı dili konuşmak ve onlardan en yüksek verimi alabilmek için 2017 yılından bu zamana derlenmiş en güncel veri ve analizler doğrultusunda hazırlanmış 'Girişimcilikte Z Kuşağını Anlama ve Yönetme' seminerimize davetlisiniz.
Günümüzde kurumsal hayata yeni girenler ile deneyim sahibi olanların arasında ciddi bir kuşak farkı mevcut. Bunun en büyük nedeni ise teknoloji.
Kurumsal hayata yavaş yavaş dahil olmaya başlayan 'Z Kuşağını Anlamak ve Yönetebilmek' işteki verimliliği ve motivasyonu arttırmanın en önemli başlangıcı.
Teknolojiyi iyi tanıyan bu nesil önceki nesillere göre daha yaratıcı, işbirlikçi, kendi kendini yönetebilen, bilgiyi hızla işleyebilen, grup çalışmasına açık bireyler olmanın yanı sıra sosyal ve ekonomik sorunları çözmede zorlanan ve ilerleyebilmek için geri bildirime ihtiyaç duyan bir yapıya sahipler.
Z Kuşağı doğru yönlendirildiği zaman başarıya hızla ulaşabilme potansiyeli taşıyor. Doğru yönlendirmek için ise en önemli koşul etkili iletişim.
Z Kuşağını anlamak ve onun dilinden konuşmak hem iletişim problemlerini çözmeyi sağlayacak hem de aidiyet duygusunun kazanılmasının önünde ki engelleri kaldıracaktır. Büyümeyi hedefleyen ve gelecekte kendini gören kurumlar ile yöneticileri Z kuşağını iyi tanıyan ve yönlendirebilenlerden oluşacak.
Girişimcilik Z kusagi icin, kendi konfor alanlarından çıkıp yeteneklerini keşfetmek için en önemli basamak olurken; üst kuşaklar için bu düşünceler, gençlerin kolay yoldan zengin olabileceği geçici bir heves olarak nitelendiriliyor.
Ancak girişimcilik, sanılanın aksine, oldukça zorlu ve kurumsal iş hayatında elde edilen konfor ve sosyal şartları ilk başta vaad etmeyen bir yöntem.
Tamamen yeteneklerin ve yetkinliklerin hızla keşfedilmesi gereken ve hatta doğru stratejilerle yönetilmesi gereken bir dönem.
Peki şu anda bu dünyanın en önemli aktörleri hangi kuşağa ait?? Tabi ki Z KUŞAĞI ! Her ülkenin kendine göre toplumsal kuşak davranışları var.
Biz de günümüz Türkiye'nin Girişimcilik Ekosisteminde varolan dinamiklere göre Z Kuşağını keşfedip onları anlamak için bir mola vereceğiz.
Z Kuşağını yönetmek için, onlarla empati kurmanıza yardımcı olacak bu etkinlikte; bir kaç saatliğine Z kuşağının renkli dünyasında yolculuk yapacağız.
Seminer süresince;
- 'Z' Kuşağı Kimdir?
- 'Z' Kuşağının Çalışma Hayatındaki Rolü.
- Rakamlarla 'Z' Kuşağı.
- Nasıl Yönetiriz? konularını konuşuyor olacağız.
Katılımcı sayısının kısıtlı olduğu ve seminer süresince karşılıklı etkileşim halinde olacağımız bu çok özel fırsatı kaçırmayın.
Işılay Artut Kimdir?
2005 Yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Macarsitan Pecs şehrinde bulunan Pecs Üniversitesi ve London Middlesex Üniversitesinin ortak programı olan Yönetim Bilimleri ve Uluslararası Pazarlama bölümünde master programını bitirdi.
2009 yılında Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra Türkiye Araştırmacılar Derneği , Reklamcılar Derneği ve Reklam Verenler Derneği bünyesinde Türkiye genelinde yürütülen Sosyo Ekonomik Statü projesi asistanı olarak araştırma kariyerine başladı ve Araştırma Sektöründe faaliyet gösteren özel firmalarda Pazar, Pazarlama, Sosyal ve Siyasi araştırma uzmanlığı görevini yürüttü. Araştırma kariyeri yan dal olarak devam ettirirken Boğaziçi Üniversitesi kapsamında yürütülen BU-HAYALET Girişimcilik Programına katıldı. 2012 yılından beri Girişimcilik deneyimi yanısıra Girişimcilik Ekosisteminde faaliyet gösteren Uluslararası Girişimciler Organizasyonu Entrepreneurs’ Organization Türkiye’nin Genel Koordinatörlüğünü yürüttü. Teknoloji ağırlıklı sektörlerde Ortadoğu, Avrupa ve Türkiye pazarında İslami ekonomileri (Helal Market ) özelinde İş Geliştirme , Stratejik İlişkiler, Pazarlama ve Araştırma alanlarında danışmanlık faaliyetlerine devam etmektedir. Ayrıca Spor Yönetim ve Pazarlama alanındaki Master tezi nedeni ile özellikle Spor İnovasyon alanında ( Futbol ağırlıklı ) olarak çeşitli projelerde yer almaktadır.
Girişimcilik ekosisteminde İTÜ Teknopark bünyesindeki İleri Girişimcilik Merkezi ( İTÜ Magnet) ‘de Tridi Atölye – İtüMagnetFabTridi proje koordinatörü olarak çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanısıra girişimcilik stratejileri konularında mentor ve koçluk faaliyetlerine devam etmektedir. Özellikle Koçluk ve Girişimcilik alanında çeşitli eğitimler ve seminerler verirken; mesleki alanda da çeşitli etkinliklerde konuşmacı olarak katılım sağlamaktadır. Triaktif Danışmanlık Şirketinin sahibidir.