Evinizin ya da ofisinizin konforunda Sağlık Turizmi’ni uzmanından öğrenin. Üç hafta boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak olan eğitimimize katılın, Sağlık Turizmi Pazarlama ve teşvikleri ile ilgili donanım sahibi olun. Sabah ve Akşam gruplarında eğitimimiz üç hafta boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Zoom uygulaması üzerinden online sınıf ortamında gerçekleşecek ve 9 gün sürmüş olacaktır. Kontenjan 15 kişidir. İGEME Akademi Online Sağlık Turizm Pazarlama ve Teşvikleri Eğitimi 1. Dönemi (Sabah 09:00 - 11:00 Grubu / Akşam 19:00 - 21:00 Grubu) Eğitim Tarihleri: 24-25-26 Kasım 2020 1-2-3 Aralık 2020 8-9-10 Aralık 20201. Yurt dışı Müşteri Bulmak ve Yönetmek
2. Analiz ve Strateji Belirleme 3. Yurt dışı Hasta ve Sigorta Kavramı a) Özel Sağlık Sigortası b) Seyahat Sigortası c) Ülkemizin SGK Sözleşmesi İmzaladığı Ülkeler ve Kullanılan Formlar d) Malpraktis e) Yurt dışında Türkiye’yi tanıyan Sigorta Şirketleri 4) Hasta Bulmak için Kullanılacak Yöntemler a) Dijital Pazarlama b) Sosyal Medya c) Adwords Reklam d) e-mail pazarlama e) B2B – B2C Portal ve Networkler f) Uluslararası Organizasyon – Fuar ve Seminerler g) Akreditasyon ve Reserch Marketing h) Çağrı Merkezleri 5. Hasta Başvuru Süreci 6. Yurt dışı hastanın kapıdan kapıya süreçleri, a) Yolculuk Planlaması b) Vize ve Yasal Korunma Sistemleri, Sigortalar 7. Sağlık Turizm Acentesi Nedir Ne değildir? 8. Sağlık Turizm Acentesi Yönetişimi 9. Hastane Programına Kurum Tanımlama Süreci 10. Ekonomi Bakanlığı Teşvikleri ile ilgili temel bilgi 11. Teşvik Projeksiyonu Oluşturma 12. Teşvikler ile Pazarlama ve Yönetim Planlaması 13. Sürdürülebilir Hasta Trafiği için Acente, PAL, HAL 14. FacetoFace Pazarlama organizasyonları ve Sağlık TurizmiSağlık Turizm Eğitimi Cevap Bulacaksınız 1) Hangi pazarlarda hangi ürün ve hizmetler için çalışmalısınız. 2)Pazar araştırması nasıl yapılır. 3) Sürdürülebilir Hasta akışı için ne yapmalıyım. 4) Ön tanı polikliniği ve yurt dışında klinik açarak hasta bulmak 5) Devlet destekleri ile ne yapabilirim. 6) Destekleri nasıl alabilirim. 7) Yabancı hasta karar verirken nelere dikkat eder. 8) Hangi Ülkelerdeki sigorta şirketleriyle nasıl süreçler izlenmelidir, hangi şartlarda ne tür anlaşmalar yapılmalıdır? 9) Sağlık Turizmi Acentesi , Turizm Acentesi aynı işimi yapar? 10) Yurt dışı Hasta Departmanı Kurmak ve Yönetmek için çözüm önerileri. 11) Türkiye deki pazarlama diyalektiği Yurt dışında geçerli midir? 12) Sağlık turizmi pazarlaması nasıl yapılmalıdır? 13) Malpraktis ile hastaları güvence altına almak, Uluslararası hasta hakları ve hukuksal sorumluluklar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.