1.Ders-IWSA’da: 26 Nisan, saat: 19.00-21.30
2.Ders- IWSA’da: 3 Mayıs, saat: 19.00-21.30
Sınav- IWSA’da: 11 Mayıs, saat: 19.00-20.30
*Sınava giriş hakkı için tüm derslere katılım zorunludur.
Etkinlik Mekanı : Dersler&Sınav: IWSA
Dünyanın fermente ve distile içkiler konusunda en uzman ve saygın kuruluşu Wine & Spirit Education Trust’ın Türkiye’deki ilk program sağlayıcısı IWSA’nın eğitmenlerinden Neyran Ayan uzmanlığında WSET 1. Seviye Yeterlilik Programı ile fermete içkiler dünyasının kapılarını aralıyoruz.
Neyran Ayan
Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler eğitimini tamamlamıştır.
2019 yılından itibaren IWSA'da Eğitim Uzmanı olarak görev almaktadır.
Aynı zamanda “Level 3 Award in Wine&Spirits", “WSET Educator Programme" ''Anason Akademisi' ve 'Edinburgh Whisky Academy' sertifikalarına sahiptir.
International Wine& Spirits Academy
Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.