Boyner Dynamic Fest Spor ve Hareket Bu Festivalde

Boyner Dynamic Fest Spor ve Hareket Bu Festivalde

Tarihler: 28 Eylül 2024 Cumartesi ~ 29 Eylül 2024 Pazar

Yer: Bonus Parkorman

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Web: https://bonusparkorman.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2024 ~ Eyl 29, 2024

Yılın en dinamik festivali Boyner Dynamic Fest, bu sene de farklı spor etkinlikleriyle herkesi aktif yaşama davet ediyor. 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman’da gerçekleşecek festivalde koşudan yogaya, zumbadan pilatese cycling’ten bootcamp’e kadar dinamik içerikler festivalde enerjiyi yüksek tutacak.

İstanbulluları hareket, eğlence ve yaratıcılıkla buluşturacak Boyner Dynamic Fest; 28-29 Eylül’de şehrin merkezi ve doğanın kalbi Bonus Parkorman’da gerçekleşecek. Aktif yaşama adım atmak isteyen herkes için farklı spor deneyimleri bu festivalde yerini alacak.

Limitleri Zorlayacak Aktiviteler
İyi yaşamın dinamiklerinden birinin spor ve hareket olduğuna dikkat çeken Boyner, yılın en dinamik festivali için dopdolu bir program hazırladı. Program yüksek enerji, hareket ve yaratıcı içerikleriyle deneyimi bir arada sunacak. Katılımcıların hem bedenlerini hem de ruhlarını canlandıracak festivalin ana sahnesi olan Dinamik Sahne'de Urban Active ile cycling, jumping fitness, bootcamp antrenmanları ve Dansfabrika ile dans gösterileri enerjiyi gün boyu yüksek tutacak. adidas, ASICS ve Under Armour ile düzenlenecek koşular da yine koşu tutkunlarını bu festivalde buluşturacak.

Beden ve zihin birlikteliğine odaklanan katılımcılar ise Dönüşüm Sahnesi'nde MACFit ile yoga, pilates, zumba ve step gibi sporları deneyimleyecek. Bu sahnede yer alan hamak yogası ve bungee work-out gibi yenilikçi aktiviteler ise festivalin en dikkat çeken içeriklerinden olacak.

Turnuvalarla heyecanı yükseltecek festivalde voleybol ve basketbol maçları da düzenlenecek. Takımını kurarak turnuvalara katılan ve her iki günün sonunda şampiyon olan takımlar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Gün boyu sürecek aktivitelerde ise Joma ile dev futbol, dart oyunları, Kappa ile hedefe şut atma yarışları, adidas ile langırt ve masa tenisi turnuvaları, Puma ile FORMULA 1® simülasyon deneyimi, Vaneda ile kay kay performansları eğlence ve dinamizmi bir arada sunacak.

Festivale Çift kişilik Davet Kodu Boyner’de ve Boyner Online’da
Festivale katılmak için Boyner mağazalarından veya Boyner Online’dan alışveriş yapanlar, festivale giriş için çift kişilik davetiye kazanacak. Alışveriş sonrası elde ettikleri DAVET KODU ile IOS ve Google Play’den Boyner Dynamic Fest uygulamasını indirenler, aldıkları kodu uygulamadaki ‘Davet Kodu’ alanına yazarak uygulamaya üye olacak. Üye olduktan sonra uygulamadaki Giriş Kodu alanında yer alan QR kod ile festivale giriş yapabilecekler.

Boyner Dynamic Fest ile ilgili detaylı bilgiye boyner.com.tr’den, festival programına ise Boyner Dynamic Fest uygulamasından ulaşılabilecek. Atölye ve turnuvalara katılım da yine Boyner Dynamic Fest uygulaması üzerinden gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT