Büyük Yolculuk

Büyük Yolculuk

Tarihler: 11 Ekim 2024 Cuma ~ 11 Ekim 2024 Cuma 11:00

Yer: Ceylan Karavil Salon 2 - Diyarbakır

Ücret: SALON GÖSTERİMİ - ₺145,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2024 ~ Eki 11, 2024

Portekiz, İtalya, Fransa | 2024 | 129' | Portekizce, Çince, Tay dili, Fransızca, Birmanca, Vietnamca, Filipince, Japonca; Türkçe a.y.
Yönetmen: Miguel Gomes
Oyuncular: Crista Alfaiate, Gonçalo Waddington, Cláudio Da Silva, Tran Lang-Khê
2024 Cannes En İyi Yönetmen

“Görünmez insanların gölgelerini görüyorum” diyerek dertlenen Edward, Britanya İmparatorluğu namına çalışan bir memurdur. Yıl 1917, Birmanya'nın başkenti Rangun'dayız. Evlenmemek için yıllardır nişanlısı Molly'den kıtalarca uzak durmayı beceren Edward, Molly Rangun'a geldiği gün onu terk eder ve Güneydoğu Asya'da diyar diyar, amaçsızca gezeceği Büyük Yolculuk'a başlar; ne var ki ilk günlerdeki paniği yerini giderek melankoliye bırakır. Bu çaresiz kaçışla eğlenen, evlenmeye kararlı Molly, zayıf Edward'ın peşini bırakmaz. Hınzırlığını hiç kenara bırakmayan, çarpıcı görselliğinden hiç ödün vermeyen Büyük Yolculuk buluntu bir egzotik belgeseli çağrıştırıyor. Emperyalizm, modernite ve hareketlilik üzerine özgün bir eleştiri sunan Büyük Yolculuk tarihi olay örgüsüne modern öğeler serpiştirerek mekân ve zamanı da kendince büküyor. Büyük Yolculuk, 2012'de Tabu ile büyük ses getiren Portekizli ünlü yönetmen Miguel Gomes'in altıncı uzun metrajlı filmi ve Portekiz'in Oscar adayı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT